iha icin vakit artik yaklasiyor.
piyasalara satis baskisi olacak gibi ama ona ragmen artik ufak ufak pozisyonumu artirmak istiyorum
iha icin vakit artik yaklasiyor.
piyasalara satis baskisi olacak gibi ama ona ragmen artik ufak ufak pozisyonumu artirmak istiyorum
grafik momentumu geregi 1.07 ye dokunmasi gerekiyordu haklisin haber yaber yaparak ivmenin nedenini habere bagladilar ustad...þuan kademelerin sýðlýgý disinda milletin ayikmasini istemiyor oyuncu...ögrenilmis caresizlik duygusunu sonuna dek kullanacaklardir testere yaparak ! adamlar 10 yillik tum grupta olumsuz ky. duygusalligi inþa etmisler bunun ekmegini elbette yiyecekler...
...Biraz zaman geçsin herþeyi unutacaksýn; biraz zaman geçsin herþey seni unutacaK...(Bendememiþmiydim çabasý beyhude, bilmedigini bilmek bakÝ)...YAZILANLAR YORUMDUR TAVSÝYEM OLAMAZ...
Yakýnlarda çift tavanla milleti bosalta bilirler birinci tavaný satýcýlý gösterip ertesi gün aþaðý ceker gibi yapýp bu sefer ikinci tavanla milleti bosaltacaklar takaslarda ilk 15 kuruma baktýðýn zaman hisse toplu son sirkeleme hareketi hesaplara göre 1.30 civarý ondan sonra yukariya dogru gider 30 yýlýk tecrübem bana bunu söyliyor
...Biraz zaman geçsin herþeyi unutacaksýn; biraz zaman geçsin herþey seni unutacaK...(Bendememiþmiydim çabasý beyhude, bilmedigini bilmek bakÝ)...YAZILANLAR YORUMDUR TAVSÝYEM OLAMAZ...
BÝLDÝÐÝNÝZ ÜZERE ÝHA nýn halka arz sürecini ihyay ýn iha payýndan dolayý takipteyiz...sürecin hangi aþamada olduðuna dair bir nebze geçmiþte ihyay arz süreciyle ilgili kap süreçlerini sizlerle paylaþmak istiyorum...bu arada aradan 10 yýl geçmiþ olmasý nedeniyle presedürde deðiþiklikler olma durumu mevcut tabiki...günceli takip eden varsa aþamalarý paylaþabilir...
BU çerçevede ihyay ýn ihlas holding içerisinde halka arz süreciyle ilgili Tüm KAP larý sýrayla paylaþýyorum...
![]()
2010 daki halka arz ile günümüzdeki iha arz süreci karþýlaþtýrýldýðýnda, 2010 da yaklaþýk 2-3 ay içinde arz süreci tamamlanýp tahta iþlem görmeye baþlamýþ...fakat ihanýn halka arz süreci araya giren iha sermaye arttýrým süreci nedeniyle uzamýþ görünüyor ! normal þartlarda onay alacaksa eðer kýsa süre zarfýnda haberlerin düþmesi lazým...aksi takdirde bir çapanoðlu dönüyor deriz, çünkü ihanýn halka arzý ile ilgili ilk yönetim kararý 2020 mart ayýnda alýnmýþ kap a göre yaklaþýk 1 yýldýr sürüncemede !!!...bu 1 yýllýk süreçte ihyay ve akabinde iha da sermaye artýþlarý gerçekleþtirilmiþ...ihyay agustosta ki sermaye artýþýndan edindiði fonun bir miktarýný ihanýn sermaye artýþýna katýlarak kullanmýþ...yani geçen martta ki iha nýn arz deðeri ile þuan sermaye güncellemesi sonucu oluþan arz deðeri arasýnda fark oluþtu artý yönde !!!...sakince takip edelim bakalým neler olacak...
Yer Ýmleri