adamlar her istediklerinin olurunu aliyorlar bu iha yi neden surundurduler acaba, demekki suan niyetleri yok daha...
...Biraz zaman geçsin herþeyi unutacaksýn; biraz zaman geçsin herþey seni unutacaK...(Bendememiþmiydim çabasý beyhude, bilmedigini bilmek bakÝ)...YAZILANLAR YORUMDUR TAVSÝYEM OLAMAZ...
Aynen bence olumlu bir haber ama bunlar yine götürmez.. sanayi bakanlýgýndan iizn geldimi iha için baþvuru yaparlar çifte kavrulmuþ olur ama bunlarýn niyeti yok kaðýtý yükseltmeye..
Güzel haber Yarýn sabah kapýný atarlar.
haberin etkisi ne olur bilemiyorum yalniz bu gün ki kapanis mumu yeni bir ayi sinyali verdi, kisa vadede bir miktar destek arama niyeti olur teknik olarak...ha ben teknige uymam mumu yukari stoplarim derlerse o ayri...
...Biraz zaman geçsin herþeyi unutacaksýn; biraz zaman geçsin herþey seni unutacaK...(Bendememiþmiydim çabasý beyhude, bilmedigini bilmek bakÝ)...YAZILANLAR YORUMDUR TAVSÝYEM OLAMAZ...
2 yýl sonra Bunu da arz ederler ,o vakte kadar ÝHA ile yüksek bedelliler yaparak k/y nýn anasýný bellerler,sonra ....Tarih tekerrürdür.Þirketi kur ,bedelli ile paralarý topla ,yýllarca hisseyi süründür. Hadi yaptýn bedelli bari parayý güzel yerlere yatýrda hisse deðerin yükselsin..Kara deliði uzayda aramayýn Türkiye de çok var.YTD.
bana gore fiyat hareketleri hos durmuyor, yine bize husran durumu olmaz insallah
yatýrým tavsiyesi deðildir
Yer Ýmleri