Tahtaci buyuk olabilir patron buyuk olabilir guclu olabilirler ama kimse piyasadan kyden buyuk degil
Tahtaci buyuk olabilir patron buyuk olabilir guclu olabilirler ama kimse piyasadan kyden buyuk degil
benimi arayacaklarneyse iyice paronoyaya baglamissiniz kardesim turkiye sartlarinda gk.lara bir tespit yapalim dedik bilmedigin tanimadigin kisi hakkinda net yargi belirttin...peki keyfinize gore takilin zaten bisey yapin yapmayin demedim durum tespitiydi sadece...size bol sans...
...Biraz zaman geçsin herþeyi unutacaksýn; biraz zaman geçsin herþey seni unutacaK...(Bendememiþmiydim çabasý beyhude, bilmedigini bilmek bakÝ)...YAZILANLAR YORUMDUR TAVSÝYEM OLAMAZ...
Ortaklar hep beraber genel kurula gidicez gucumuz yettigi kadar ky olarak bunlarin karsisinda olucaz senelerdir bu kadar yatiriimciya cektirdikleri yeter ky olarak gucumuzu gostericez amerikada gamestopta piyasa kynin gucunu gordu ihyayda ky olarak beraber hareket edersek haksizligin karsinda olursak bu savastan galip cikariz kimse kyden buyuk degil gucunuzu bosa almayin
Sende aynýsýný yaptýn az önce. Ben genel kurula gittim ve orada söylendi. Ama kim duymuþ patron da aradý diye kafa bulursan ayný þekilde cevabýný alýrsýn. Beni þeytan arasýn bunlardan biri aramasýn. Paranoya derken yaþanýlan bir þey paranoya deðildir birebir yaþadým ve bu olayýn þahitleri de var.
Durum tespitlerini yaparken net bilmediðin olaylar hakkýnda hüküm yürütüyorsun. 27 yýldýr bu borsadayým ben üç gün deðil ne patronlar gördüm ne þirketler gördüm. Bunlar gibisini gören var mý bilmem.
Size de bol þans KARDEÞÝM....
Meydanda kalýrsam yazýlsýn taþa kaderde ne varsa o gelir baþa...
Yer Ýmleri