Adilmi, adaletlimi olduklarýný daha sonraki günlerde göreceðiz ..Benim tanýdýðým,bildiðim Mücahit Ören asla hak,hukuk,adalet gözetmez hep iþin hileli yanlarýný kovalar durur daima hinlik peþindedir çünkü bu güne kadar izlediðimiz icraatlarý þirketlerine yatýrým yapanlarýn alehlerinde iþlemiþ zararlar maðduriyetler gýrla gitmiþtir..Yani demem o ki;onlrýn açýklamalarýna deðil sonraki icraatlarýna bakalým öyle deðerlendirelim dürüst ve tekin bir iþ insanýmýdýr yoksa deðilmidir diye...ÝHYAY'ýn fiyatý normalde þimdiki komik ucuz fiyatlarda olmamalýydý .. ÝHA halka arz edilme mevzusu daha dillendirilmeden önceki olmasý gereken fiyatýndan bahsediyorum ÝHA arz haberiyle arzu edilen rakamlara gelmeliydi olmasý gereken buydu ama malesef þirketlerin sahibi adil bir patron olarak adaletli,hakkaniyetlice þirketlerini yönetmeyip hep kendi menfaatlerini gözetmiþtir bu güne dek zaten adý çýktý dokuza bundan böyle inmez sekize hak,hukuk,adalet aramayýn çünkü bir iþ insaný sýrf maddi menfaatleri için yere düþürdüðü itibarýný hala ayaklar altýnda çiðnenmesine göz yumuyorsa özellikle kendisi çiðniyorsa yatýrýmcý olarak ondan çok fazla birþey beklemiyorum..Dilerim,umarým,temenni ederimki beni yanýltsýn ihlas Hol.ve iþtirak hisseleri fiyatlarý tahminen 2000'li yýllar öncesinde gördüðü en yüksek rakamlarý görsün tabiki böyle olabilmesi için yeniden güven tesis etmesi ,saðlamasý gerekmektedir...ytd..

Alýntý yaparak yanýtla

Yer Ýmleri