Grubun deste basaný...Diðerlerinden çýkýþ buna giriþ düsturu ile hareket ediyoruz bakalým. Allah hayýrlýsýný versin... Þahsi kanaatim bu... Kimse etkilenmesin. Aman ha...
Kapanýþ 0,66 kuruþ... Not ettik.
BÝST volatil seyreden 2 hisseyi daha tedbir kapsamýna aldý.. BÝST ve SPK peki yýllarca borsa endeksi yükselsin yükselmesin ayný fiyatlarda baskýlanan mücahit ören'in 0.50-0,60 krþlarda iþlem gören 5 þirketini neden görmüyorsunuz bu nasýl bir adaletsizlik,hakkaniyetsizlik,sorumsuzlu ve duyarsýzlýktýr..Yeter artýk vatandaþlarý bu zalim iþ iblislerine soydurduðunuz..Bu mevcut iki kurumda yapýlan Mücahit Ören'nin yaptýðý soygunlara,vurgunlara kanunsuz iþlere ve vebale ortaktýr..Ülkeyi ne hale getirdiniz yazýklar olsun..
Sayýn Çaðrýbey,not ettik derken neye vurgu yaptýnýz yani hayr 'mý yoksa iblis yine bir þerlik' mi düþünüyor..Tþkkrler..
Burada yer alan bilgi,paylaþým ve yorumlar kiþisel düþüncemdir.Yatýrým Tavsiyesi Deðildir.!!!
Anlýyorum,ayný düþüncedeyim,katýlýyorum..Sað olasýn..
Bu süzme dolandýrýcý müçotakis Cumhurbaþkaný ve Bahçelinin koruyup kolladýklarý yatýrýmcý vatandaþlarýn seslerine kulak týkayýp bu iblise destek verdikleri yaptýðý soygunlara göz yumduklarý baþýný okþayýp sýrtýný sývazladýklarý aþikardýr yani biz ÝHLAS maðdurlarý umurlarýnda bile deðiliz..Belki 20 kere Cimer'e ve spk'ya yazdým þikayet ettim maalesef soyguncu Müçotakisle dayanýþma içindeler yani balýk baþtan kokuyor..Allah bunlarý ýslah eylesin..
Yer Ýmleri