Patron güdümlü ve kurumsal olmayan bir hisse yatýrýmcýnýn talebi yükseltmez bilakis düþüþe neden olur.
Birde buna inanç tacirleri eklenirse hele de arkasýnada sarayý aldýysa...
Patron güdümlü ve kurumsal olmayan bir hisse yatýrýmcýnýn talebi yükseltmez bilakis düþüþe neden olur.
Birde buna inanç tacirleri eklenirse hele de arkasýnada sarayý aldýysa...
Arkadaþlar þikayetimizi e devlet üzerinden yapalým....
çok basit.....!!!!!!!!!!!!!
ben tüm arkdaþlarý sorumluluða davet ediyorum.......benim için önemli deðil....geçmiþ zaman maðdurlarý büyük.....
Ihlas yatýrýmcýsý sorumluluðu yerine getirmez ise bende çeker giderim.....
þikayet önemli her daim karþýlýðýný aldým.....burdaki þikayetlerimizde arþivlenyor....
Yeni yatýrýmcý bilinçlenir....
Hissede organize iþler var.....sorumlu aracý kurumlarý burada yazacam....onlarýda þikayet edelim....
Kanunlara aykýrý iþ yapýyorlar......!!!!!!!!!!!!!
4]VATANDAÞ MÜSLÜMAN OLARAK SAHNEYE ÇIKMIÞ....ONBÝNLERCE MÜSLÜMANIN PARASINI ALMIÞ....BÝRÇOÐUNUN PARASINI GERÝ VERMEMÝÞ...
DAVALAR DEVAM EDÝYOR.....ÝHLAS GURUBUNA KAYYUM ATANMASI LAZIM....
BUGÜN KAYYUM ATANSA.....ÝHLAS YAYIN...BÝR KAÇ GÜN ÝÇÝNDE....5 TL....
BU KAÐIDIN ÖLÜSÜ 5 TL....YATIRIMCI NERDE....
SPK NEREDE....ADALET DAÐITICI NERDE....HÜKÜMET YETKÝLÝLER NERDE....
SAVCILAR NERDE.....ONBÝNLERCE ÝNSAN MAÐDUR OLMUÞ...PATRON HOLDÝNGÝN BAÞINDA....
iKTÝDARI....SPK YI....KAYYUM ATAMAYA DAVET EDÝYORUM...
GEREKLÝ YERLERE MESAJLARIMIZI YAZALIM....VATANDAÞLIK GÖREVÝMÝZÝ YAPALIM....
GÖZLER ÖNÜNDE...ALENÝ PERVASIZCA BÝR HALK SOYULUYOR....!!!!!!!![/QUOTE]
Baddog,2 tl 5 tl olacak dediðiniz için sana fena þekilde kýzdým çünkü bu mücahit Ören denilen Vatan,millet haini soyguncu,vurguncu,hýrsýz þahýs bizi (k.yatýrýmcýlarý) zaten donumuza kadar soyup soðana çevirmiþtir sürekli hisseyi satýþlarla aþaðý baýyorlarken sen kalkýp önce 2 sonra 5 tl olacak dersen ayýp etmiþ suç iþlemiþ olursun..Bu þahsý defalarca Sayn Cumhurbaþkanýna yazdým þikayet ettim hatta cumhurbaþkanýnýn sosyal medya hesaplarýna bile yazýp''Allah rýzasý için þu koruyup kolladýðýnýz,gerçekleri araþtýrmadan bilmeden destek olduðunuz spk güdümlü Enver oðlu Mücahit Ören'e bir dur deyin,kulaðýný çekin,uyarýn,gerekirse kayyum atayýn 30 yýldýr vatandaþlarýnýzý aleni bir þekilde soyuyor ,maddi ve manevi kayýplar yaþatýyor bizleri hileli þaibeli yollarla yüklü zararlara uðratýyor borsa þirketlerinde bu adam fetö dediðiniz örgütten çok daha tehlikeli lütfen biz vatandaþlarýnýza kulaðýnýzý týkamayýn müdahale edin hatta Spk ve Bist kurumlarýnýn bu þahýsa dolaylý yoldan bir þekilde yardým ettiklerini günaha ortak olduklarýný ,1994 ekonomik krizi sonrasý krizlerde bile sürekli döviz cinsinden yurt dýþý bankalara vatandaþtan çaldýklarý,soyduklarý,vurgun yaptýklarý ayrýcada kendi inþaat ve diðer þirketlerinden kazandýklarý paralarý yurt dýþý bankalara kanalize edip aktardýlar '' gibi daha birçok konuda Ören ailesinin geçmiþini ve bu gününü anlatýp dile getirdim haksýzlýklýklarýný,suçlarýný ,þaibeli,hileli soygunlarýný bir bir dile getirdim getirmesine çünkü o derece maðdurum caným yanmýþ durumdaki ama ne yazýkki maalesef diyorum onlarýn nazarýnda ha bir eþek anýrdý ha ben nezaket gereði bir kelime dahi olsa bizleri rahatlatacak cevabý çok gördüler yani anlayacaðýnýz bizler onlarýn umurlarýnda deðiliz basýn,medya,gazete,Tv vb.silahlarý kullanan Vatan haini harami Mücahit Ören onlar için çok daha önemli yunan soyu ve tohumu bacaksýz küçük CO bari olsa gerçek müslüman hiç gam,keder yapmayacaðým...Bu zalim,soyguncu ve iblislerin zararlarýndan,kötülüklerinden Rabbimiz olan Allah'a sýðýnýyorum...Dua ile kalýn..
Baddog,2 tl 5 tl olacak dediðiniz için sana fena þekilde kýzdým çünkü bu mücahit Ören denilen Vatan,millet haini soyguncu,vurguncu,hýrsýz þahýs bizi (k.yatýrýmcýlarý) zaten donumuza kadar soyup soðana çevirmiþtir sürekli hisseyi satýþlarla aþaðý baýyorlarken sen kalkýp önce 2 sonra 5 tl olacak dersen ayýp etmiþ suç iþlemiþ olursun..Bu þahsý defalarca Sayn Cumhurbaþkanýna yazdým þikayet ettim hatta cumhurbaþkanýnýn sosyal medya hesaplarýna bile yazýp''Allah rýzasý için þu koruyup kolladýðýnýz,gerçekleri araþtýrmadan bilmeden destek olduðunuz spk güdümlü Enver oðlu Mücahit Ören'e bir dur deyin,kulaðýný çekin,uyarýn,gerekirse kayyum atayýn 30 yýldýr vatandaþlarýnýzý aleni bir þekilde soyuyor ,maddi ve manevi kayýplar yaþatýyor bizleri hileli þaibeli yollarla yüklü zararlara uðratýyor borsa þirketlerinde bu adam fetö dediðiniz örgütten çok daha tehlikeli lütfen biz vatandaþlarýnýza kulaðýnýzý týkamayýn müdahale edin hatta Spk ve Bist kurumlarýnýn bu þahýsa dolaylý yoldan bir þekilde yardým ettiklerini günaha ortak olduklarýný ,1994 ekonomik krizi sonrasý krizlerde bile sürekli döviz cinsinden yurt dýþý bankalara vatandaþtan çaldýklarý,soyduklarý,vurgun yaptýklarý ayrýcada kendi inþaat ve diðer þirketlerinden kazandýklarý paralarý yurt dýþý bankalara kanalize edip aktardýlar '' gibi daha birçok konuda Ören ailesinin geçmiþini ve bu gününü anlatýp dile getirdim haksýzlýklýklarýný,suçlarýný ,þaibeli,hileli soygunlarýný bir bir dile getirdim getirmesine çünkü o derece maðdurum caným yanmýþ durumdaki ama ne yazýkki maalesef diyorum onlarýn nazarýnda ha bir eþek anýrdý ha ben nezaket gereði bir kelime dahi olsa bizleri rahatlatacak cevabý çok gördüler yani anlayacaðýnýz bizler onlarýn umurlarýnda deðiliz basýn,medya,gazete,Tv vb.silahlarý kullanan Vatan haini harami Mücahit Ören onlar için çok daha önemli yunan soyu ve tohumu bacaksýz küçük CO bari olsa gerçek müslüman hiç gam,keder yapmayacaðým...Bu zalim,soyguncu ve iblislerin zararlarýndan,kötülüklerinden Rabbimiz olan Allah'a sýðýnýyorum...Dua ile kalýn..[/QUOTE]
ALLAH HEPÝMÝZÝ BU ÝBLÝSLERDEN KORUSUN......!!!!!!!!!!
Buralardan hâlâ silkeleme peþindeler dermansýz dertleriyle uzun ömürler diliyorum.
Ýyi kitledi bizi buraya bademlerin kralý.. Mecnur çolak yaþýyor mu gelsin þu tahtalara ayar çeksin. Simdikiler tirt.
Redmi Note 9 Pro cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer Ýmleri