Bugün de geberten piramit.. tahtada mal yok diye ya piyasaya sürdüler ya da süründurecegiz sizi manasına da gelir
Redmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bugün de geberten piramit.. tahtada mal yok diye ya piyasaya sürdüler ya da süründurecegiz sizi manasına da gelir
Redmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Türk borsasının kanayan ağrısı. imtiyazlı hisseler.
#ihyay da imtiyazlı B grubu var. Halka %73 hisseyi alsanız bile yönetim B grubunda kalıyor. Bu yüzden hisseyi öttürüyorlar istedikleri gibi.
Altına kaçırmasının sebebi ne ola ki?![]()
Burada yer alan bilgi,paylaşım ve yorumlar kişisel düşüncemdir.Yatırım Tavsiyesi Değildir.!!!
Eze eze mal alma derdindeler... İnfo,gedik, tacirler vs.vs... Taşeron da olabilirler. Bunlara ihale de edilmiş olabilir, ya da ferdi hareket de diyebiliriz. Sonucu görmek için malda kalıp beklemek lazım diyorum kendime...
Burada yer alan bilgi,paylaşım ve yorumlar kişisel düşüncemdir.Yatırım Tavsiyesi Değildir.!!!
Başka çaremiz var mı kitlediler işte bizi[emoji16][emoji16] etlerini koparmadan olmaz şimdilik tırnagimi çektiler.Redmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Son düzenleme : çağrbey; 23-03-2023 saat: 18:46.
Kendi adıma öyle bir derdim yok bir bakıp çıkacağım diye girdim hatunlar süpermiş diye baktım ki paso şampanya patlatıyorlar aman aman. Pavyon hesabı yemek istemiyorum. Toptan satisla kopartırım ilişkimi. Belki içindeyken hayırlı bir haber gelirse bal börek olur yoksa iblis le ortaklık yapmam.. iki sirketindeyim alayım etini çıkayım derdindeyim. Redmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bu günün baş rol oyuncuları: Piramit, bank of, info, gedik... Oynayın bakalım deyyüsler![]()
)
Yer İmleri