Originally Posted by
levoysalý horofira
Ülkenin parasý namustur elbet ama bu þahsiyetli,cibiliyetli,namuslu,onurlu,itibarlý,dür üst,fakir ,fukara ,gariban, mazlum,masum ve özde vatansever dürüst vatandaþlar için haysiyetsiz,zalim,soyguncu,hýrsýz,kahpe,hain ,kan emici namussuz sülükler için Türk Lirasýnýn deðerinin,itibarýnýn yerlerde sürünmesinin hiç ama hiç önemi yoktur ve hatta umurlarýnda bile deðildir onlarýn tüm birikimleri Dolar,Euro,Altýn,Faiz,kirli,hileli kazançalar ,borsada soygunlar,vurgunlar,hýrsýzlýklar üzerinedir..Borsa endeksi 6000 bin puanlarda dolar,euro 22-23 tl ama Mücahit Ören'in borsada iþlem gören þirketlerinin hisse fiyatlarý 0.80 kuruþ bundan daha büyük bir kirli,kokuþmuþ soygun olabilirmi Sayýn Sermaye Piyasasý Kurulu Baþkaný ve Yöneticileri bu haksýzlýða,zulüme,hukuksuzluða,adaletsizliðe,soygu na,vurguna,hýrsýzlýða ne zaman dur diyeceksiniz ne zaman vicdan,merhamet sahibi olup duyarlýlýk gösterecek soyulup maðdur edilen,alýn terleri,helal paralarý çalýnan,gasp edilen,yüklü zararlara gark edilen,ocaklarýna incir aðacý dikilip iflas ettirilen küçük yatýrýmcýyý hangi ara koruyup kollayacak haklarýný ,hukuklarýný iade edeceksiniz çok merak ediyorum..Söz konusu haksýzlýklarý,hukuksuzluklarý,kanunsuzluklarý yapanlar ilk baþta Enver oðlu Mücahit Ören ve onun gibi yandaþ sözde iþ patronlarýdýr ki hala bunlarý nasýl göremiyor ve tespit edemiyorsunuz akýllara fikirlere ziyan þahsen ben zorluk çekiyorum..Ýsterseniz bir (ÝMKB) borsaya iþlem gören 482 þirketin hisselerinin fiyatlarýný gözden geçirin kimler çok namuslu, dürüst,ahlaklý,hakkaniyetli,adaletli,kul hakký yemeyen,itibarlarý zirve yapmýþ güzel iþ insanlarý ve kimler bu güzel vasýflardan yoksun ,sahip deðildir göreceksiniz..Ne yazýk ki Mücahit Ören gibi geçmiþi,geleceði karanlýk olan patronlarýn aynalarýna bakýyorumda maalesef orada yalnýz olmadýklarýný beraberce iþ tutan ayný tavanýn balýklarý olarak tepeden týrnaða binlerce profil resmi görebiliyorum..Merhametsiz,vicdansýz,zalim din taciri hýrsýzlarý, ALLAH ýslah etsin,biz bataklýða düþürüldük biz yandýk,bittik baþka gariban insanlar maðdur olmasýn..Ytd..
Yer Ýmleri