-

Originally Posted by
muhteberu
bademin yanına sağolsun spek fındıkda aldım kırıp kırıp yiyiyorum..
Tekniğe göre düşeni kırmış. 😃 Düşen bademler kırıp kırıp yersin artık. Yine altına kaçırmazmı dersin. 0,70 altında deli gibi satan A1, dün 5,6 mly. Aldı. Ortalama 0.82... 😲😎😇
-

Originally Posted by
çağrbey
Tekniğe göre düşeni kırmış. Düşen bademler kırıp kırıp yersin artık. Yine altına kaçırmazmı dersin. 0,70 altında deli gibi satan A1, dün 5,6 mly. Aldı. Ortalama 0.82...
Dikkatimde abi gözden kaçmaz merak etme bu vesileyle tüm forum arkadaşlarımın cumhuriyet bayramını kutlar
Bu uğurda hayatını kaybeden tüm şehitlerimize ALLAH.dan rahmet başta mustafa kemal atatürk olmak üzere tüm gazilerimize saygı ve şükranlarımı sunarım..
-

Originally Posted by
levoysalı horofira

muhteberu kardeşim,Afiyet bal neyim olsun olmasına da sonra diyorum enerji patlaması yaşamayasun

teşekkürler abi umarım herşey gönlünce olsun..
-

Originally Posted by
muhteberu
Dikkatimde abi gözden kaçmaz merak etme bu vesileyle tüm forum arkadaşlarımın cumhuriyet bayramını kutlar
Bu uğurda hayatını kaybeden tüm şehitlerimize ALLAH.dan rahmet başta mustafa kemal atatürk olmak üzere tüm gazilerimize saygı ve şükranlarımı sunarım..
Amin,İnşallah...Sizlerinde Cumhuriyet Bayramınız Kutlu Olsun..Biraz şaka yapayım dedim kardeşim..Ben teşekkür ederim..Seninde her şey gönlünce ve dileklerince gerçekleşin..Slm.ve dua ile..Cümlemizin, Cuma Günümüz ve Bayramlarımız Mübarek olsun..
-

Originally Posted by
LARİX
Buda fibo ya göre destek direnç noktalarımız...0,83 --0,98 --- 1,17

[/IMG]
Larix kardeşim,teşekkürler..Sağ olasın..
-
Blokaj koymayı unutmayın sizin hissenizle size takos koyarlar..iyi tatiller iyi bayramlar..
-
Yayın şöyle böyle diyoruz senaryolar , grafikler derken holding sessiz sedasız yardırıp geçecek gibi duruyor.
-
Geçmiş tecrübelerim bana aynen öyle söylüyor ve hatırlatıyor...Haklısın...
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri