Alýntý Originally Posted by Gastro Yazýyý Oku
Ýþi abartma
Mizah katmaya çalýþtýk
Hakaretini geri al
Bu günkü yorumlarýn ve takanýn diðer ihlas topiklerindeki yazýlarý iyi niyetli gözükmüyor
Ama senin aþýrý tepkin/senin yaklaþýmýný yanlýþ yorumladýðým kanaatini uyandýrdý
Özür diliyorum senden
Uzatma artýk
neden yorumlarým iyi niyetli gözükmüyor 2010 yýlýnda hisseye girmiþim diyorum..düþünsene elimde 60 bin lot ihyay var maliyet 1,86 zararý sen hesapla istersen..sabýrla bekledigimi yazmaya çalþýyorum degilmi.ne diyorum hisseden kaçýnmý..yeni giren arkadaþlarý uyarýyorum kimsenin gazýna gelmemeleri için yazýyorum.biri kreþ cocugu diyor biri bilmem ne...ne demeliydim ihlaslar kadar saglam hisse yok varýnýz yogunuzu getirn basýn köþeyi dönersiniz ben ev aldým araba v.s v.s yazýp yönlendirsemiydim.beni eleþtiren trade yapmýþsýn diyerek millete sizde trade yapýn msj veriyor olmasýn..beni ve ben gibileri ignore ederseniz yazýlarýmýzý okumazsýnýz..bir zamanlar okan tekstil vardý bir araþtýr bu hisse nerde ? iheva ne iþ yapýyordu ? ihmad nerden cýktý neden ihgyo oldu..ihyay bu þirketin ana kalbi çunku adamlarýn ana iþi bu peki gazete ne ozaman..ben bunlarý iþ iþten geçtikten sonra araþtýrdým ama atý alan dýkýdýk bende þimdi seyrediyorum.