Ýzlemeye devam.
Meydanda kalýrsam yazýlsýn taþa kaderde ne varsa o gelir baþa...
spek efendi yarin da 1 lotun hazir 93 ise tavandan
ATMA recep!bu fakir bu görevde olduðu sürece o papazý alamazsýn
Kap : Sermaye Piyasasý Kurulu kararý uyarýnca devreye alýnan Volatilite Bazlý Tedbir Sistemi (VBTS) kapsamýnda IHEVA.E ve RAYSG.E paylarýnda 06/03/2019 tarihli işlemlerden (seans başýndan) 20/03/2019 tarihli işlemlere (seans sonuna) kadar brüt takas uygulanacaktýr.
VBTS kapsamýnda IHEVA.E ve RAYSG.E paylarýnda uygulanmakta olan açýğa satýş ve kredili işlem yasağý brüt takas uygulamasý ile birlikte 20/03/2019 tarihine (seans sonuna) kadar devam edecektir.
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
defalarca defaatle bahsettiðim brut sonunda geldi.ne gusel spekle oynaþiyorduk araya akbaba bistek girdi ve kazancimiza goz dikti.brutten korksak trene binmezdik.
e þimdi noolacak?sikinti yok galibin kagitlarina da gelmisti.düserse duþsun enseyi karartma keye buyuk düþun
ATMA recep!bu fakir bu görevde olduðu sürece o papazý alamazsýn
aracý kurum filan kullanmadan internetten takip ediyordum. Þimdi hiçbir iþlem yapamayacak mýyým
Bu kadar kötümser olmayýn. Bu kaðýt açýða satýþ ve kredili yasaðýný yedide ne oldu gerimi geldi. Artýk kaðýtlarý brütte daha kolay götürüyorlar. Yarýn biraz gevþeme olabilir ama çok salacaðýný zannetmem. Daha gidecek yolu var gibi. Enseyi karartmayýn. Olumsuz düþünenin yarýn malý elinden itina ile alýnýr....
Yazdýklarým tamamen kendi hayal ürünümdür. Kesinlikle yatýrým tavsiyesi deðildir...
Yer Ýmleri