pazartesi de tavan olursa
salý günü serbest marj isteyebilirler mi?
Sadece fantazi
Böyle bir þey mümkün mü Demokrat76?
pazartesi de tavan olursa
salý günü serbest marj isteyebilirler mi?
Sadece fantazi
Böyle bir þey mümkün mü Demokrat76?
yanan rüçhan gördük fakat tavanla birlikte 0.01 e haps edileni ilk kez gördüm.bu kuralý da bilmiyordum.ben tavanýn 0.02 olmasýný beklerdim.ama serbest marj iþi imkansýz herhalde.
garanti den mesaj gelmiþ normal hisse nominalin altýnda olduðu için bedelliye katýlmanýzý tavsiye etmiyor ve otomatikmen gerçekleþtirmeyeceðiz yine de katýlmak isterseniz yazýlý baþvurmanýz gereklidir diye.böyle bir mesajý da ilk kez gördüm.ilk lerin hisseleri ihlas grubu
1.01 den nakit yatýrýlacak rüçhaný da 00.1 den alýyorlar etti 1.02 eee tahtada 097 den alýnýyor zaten.ne gerek var bunca emeðe ve fazla para ödemeye.kim neden alýr bu milyon milyon rüçhanlarý?tek kalemde 3.8 mlyn adet.bre zýndýklar 0.05 ler de iken yapsaydýnýz ya þimi 10 lar da olurduk
Ruchan cuma günü tavan yapmasi ve olasý pztesi ve sali günü ayni þekilde hacimli geçmesi durumda aklima sadece bir ihtimal geliyor.
Bedelli sonunda ana hissenin sert yükseleceði izlenimi doðuruyor.
Yorumlarda ana hisse 1 tl nin altinda alim yapýlabiliyor ken ruchan alýp 1 tl yatýrmak anlamsýz geldiðini söyleyenler var.
Peki size soruyorum cuma günkü alinan ruchanlarin miktarý 15 milyonu gecik bir miktar bu miktar kadar ana hisse alýnýr miydi hayir zira tavan olurdu
Þut þurup elinde 23 milyona yakin lot var bu alimlarla 0.40 dan 0.90 lara geldi simdi 20 milyon daha tahtada almaya kalksa 1.5 2 tl olur ama ruchan almak 1 kuruþ bedelli süre sonunda kac milyon lot ruchan varsa karþýlýðýnda ruchan baþý 1 tl verecek maliyeti 1.01 olacak
Benim izlenimim bunlar
SM-A710F cihazýmdan Tapatalk kullanýlarak gönderildi
Bir þeyi gözden kaçýrýyoruz
Rüçhan ile bedelliye katýlmanýn bizim için maliyeti 1,01 tl
O nedenle hazýrlanan tezgahta bize sunulan hesap bu
Biz bedelliye katýlýrsak maliyetimiz 1,01 tl olacak
Tahtada 0,96-0,97 ye hatta daha aþaðýsýna almak varken bedelliye girmek akýl karý deðil
0,29-0,30 bandýndan gelen kaðýdý 0,97 ye tahtadan almakta bizim için çok riskli
O halde bize kapý gösteriliyor diyebiliriz
Cesaret gösterene ne sürprizler hazýrlanmýþtýr þimdi
Ama onlar için durum ayný deðil
Onlar yakýlacak olan hisseleri bedavadan kapacaklar
Yine 0 maliyetli yeni hisselerle hem köþeyi dönecekler hem de þirketteki ortaklýk paylarýný çok çok haksýz ve 0 maliyetle oldukça yukarý çýkaracaklar
Bedelli ile toplanan para yine kediye teslim edilmeyecek mi
Biz nakit para verirken onlar kaðýt üzerinde para yatýrmýþ gözükecekler
Þirketi satacaklarsa bu müthiþ bir operasyon olacak
Peki burada yatýrýmcýnýn dolandýrýlmasýný kim engelleyecekti
SPK
Engelliyor mu?
Hadi be
Ýhlgm bedellisinde SPK ya rüþvet iddiasý çýkmýþtý ne oldu?
Mutlaka bir gün hesabý sorulacak
Ýnþallah
Herkese merhaba. 1,30 larda beðenilip alýnan/iþlem gören hisse yükseliþ trendine girmiþtir sonucu çýkýyorsa; rüçhan fiyatý ve ana hisse fiyatýna fazla takýlmamak gerek diye düþünmek lazým. Ýhgzt Cuma hareketlerine bakýldýðýnda Ýhlas Grubu, borsanýn/borsa fonlarýnýn/Spekülatörlerin/Yabancýlarýn2019 da iade itibar etmek istediði görüþündeyim. (Yazdýklarým al-sat-tut tavsiyesi deðildir!)
yahu nasýl olabiliyor böyle birþey hakikaten 10 yýllýk borsacýyým böylesini ilk görüyorum bunlar mý salak yoksa aþýrý mý zekiler .. nasýl bir aymazlýk bu nasýl bi gerizekalýlýk.. þimdi nasýl çýkaracan bunu 0,02 ye .. ben hakikaten anlam veremiyorum..bu nasýl bi hapis durumu akýl sýr erdirmek mümkün deðil..!!!
Yer Ýmleri