1.14 ustu 1.22 ye muhtemel ytd
1.14 ustu 1.22 ye muhtemel ytd
kullanýlmayan ruchanlar 51 milyon her ne hikmetse kalan ruchanlari borsada satýþ tarihi genel kurul tarihi 19.08.2019 denk getirmeleri manidar.
neden 05-09.08.2019 tarihleri arasi yapmýyorda genel kurul tarihine denk getiriyor
SM-A710F cihazýmdan Tapatalk kullanýlarak gönderildi
20 Ocak 2019 tarihinde Ýhlas Ev Aletleri Ýmalat Sanayi ve Ticaret A.Þ. 2.745.855 TL'lik 2019.2.02-Filtre ve arýtram cihazlarý(Sývýlar için) 126000 Adet/Yýl kapasite artýrýmý için yatýrým kararý aldý. http://borsaajans.com/Haber/yatirim-...tili-sirketler
IHEVA Konsolide 2019/6 Aylýk DÖNEM KARI (ZARARI): 6181709
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
6 aylýk kar önemlimidir bu kaðýtta ..Kar veya zarara göre hareket ettiðini sanmýyorum ama yinede kar kardýr
Bedelliden gelen bu para ile me yapacaklarý önemli.
Bu gelen paralar ile etkili bir yatýrým mý yapacaklar yoksa iliþkili taraflarla varlýk mücadelesi satýn alacaklar?
Ayrýca ihlgm de olduðu gibi ÝHLAS holding in iþtirakleri ile birleþtirip, Ýhlas holdingi hakim ortak durumuna getirecekler mi?
Yoksa iheva yý tamamen üçüncü kiþilere mi mi satacaklar? Çünkü bu þirkette üçüncü kiþilerin ortaklýk oraný bayaðý yüksek
Meydanda kalýrsam yazýlsýn taþa kaderde ne varsa o gelir baþa...
Yer Ýmleri