Ve... gömdü. Gömmede fake olabilirFinans cini bunlar
Hacim yapma amaçlýda olabilir...
Ve... gömdü. Gömmede fake olabilirFinans cini bunlar
Hacim yapma amaçlýda olabilir...
Burada yer alan bilgi,paylaþým ve yorumlar kiþisel düþüncemdir.Yatýrým Tavsiyesi Deðildir.!!!
Dün þov yapýyordu, karanlýk odada kaldýrýp, 6 miy.da alýþ giriyordu. Ne oldu, ne deðiþti? Borsada artýda... Þimdilik asansördeyiz. Çýkýp iniyoruz...)
Burada yer alan bilgi,paylaþým ve yorumlar kiþisel düþüncemdir.Yatýrým Tavsiyesi Deðildir.!!!
Yarýn borsa olumlu olabilir.bist pazar kurallarý 1 Ekim'de eski haline geliyor marj olarak.kap'ta yayýnlandý .
%15 olacak marjýmýz.çok detaylý,bi inceleyin ortaklar.
Asla yatýrým tavsiyesi deðildir.
Ancak bir aptal suyun derinliðini iki ayaðýyla ölçer..Afrika özdeyiþi
Üst kademelere kendi yazýp gömdüðü gibi, 2.22 geki 1,5 mly. yazdýðýnada gömecekmi bakalým. Bu hep kendi kendine þapýyor yav))
Sevgili Dostlar,
Mermerciler sitesine gittim gördüm baktým
genel müdürlük servis müdürlügü ve arge orda
çok kucuk bir bina
temizlik robotu arýtma ve ev esyalarý montajý var
Taglig ile ilgili biþe yok
Aslýnda çok matah bir durum yok ve nasýl bu nun ortagý olmuþuz ayrý bir konu
Aydýnefesine söz vermiþtim 15 dk önce gittim
bilginize sunulur
Selam dua ve muhabbet ýle.....
not resim ekledim ama olmadý olmuyor
not: resim yükleme eror veriyor cözemedim
Son düzenleme : Ayarsýz Tosbaða; 18-09-2020 saat: 17:12. Sebep: ilave not
" PARANIZ SAÐLIGINIZI BOZMASIN "
Burada yer alan bilgi ve yorumlar yatýrým danýþmanlýðý kapsamýnda deðil, kiþisel görüþ niteliðindedir. Bu nedenle oluþabilecek yanlýþlýk veya zararlardan hiç kimse sorumlu tutulamaz...
Sevgili Dostlar,
Resimleri Baþkent Kardeþimize watsap ila atayým o göndersin buraya
kolay gelsin
Burada yer alan bilgi ve yorumlar yatýrým danýþmanlýðý kapsamýnda deðil, kiþisel görüþ niteliðindedir. Bu nedenle oluþabilecek yanlýþlýk veya zararlardan hiç kimse sorumlu tutulamaz...
Teþekkür ederim Sevgili Baþkent abim !!!
Yer Ýmleri