" PARANIZ SAÐLIGINIZI BOZMASIN "
Burada yer alan bilgi ve yorumlar yatýrým danýþmanlýðý kapsamýnda deðil, kiþisel görüþ niteliðindedir. Bu nedenle oluþabilecek yanlýþlýk veya zararlardan hiç kimse sorumlu tutulamaz...
Kýymetli ortaðým, dün yaptýðýn bu yorumuna, bugün tahtayý izleyerek sana hak verdim. Ýnan bugün tam sinir bozucu hareketler yaptýlar ama bana sökmez, bir bakýyorsun alýcý tarafýnda olan bir aracý kurum çok geçmeden satýcý tarafýna geçmiþ, hele hele diðer Ýhlas grubu kaðýtlarýn hepsi primli kapatýrken Ýheva nin bu fiyatlarda kapatmasý tam bir faciaydi. Sonra kendi kendime dedim muhtar sakin ol, hatýrla! bunlar 28 Ocak ve 22 Nisan'da KAP'a yapýlan açýklamaya göre; Taglig ile ortaklýk kurmak için iyi niyet sözleþmesi imzalamýþtý. Pandemiden dolayý süreç uzamýþ deniyordu. Bu ortaklýk ile ilgili güzel haberler düþebilir. Ve sakinliðimi korudum. Yazdýklarým Al-Sat-Tut ve yatýrým tavsiyesi deðildir.
Ýhlas gazete 1 ay içinde yüzde 120 yaptý.
Hayat böyle iþte, doðru zamanda doðru yerde olabilmek.
![]()
Tahtacý tamamen hakim tahtaya.bunu gördükçe mutlu oluyorum.
Tahtacý elbet bir gün eþeðe deh diyecektir.
Arkasýnda durmaktansa,üzerinde beklerim .![]()
Asla yatýrým tavsiyesi deðildir.
Ancak bir aptal suyun derinliðini iki ayaðýyla ölçer..Afrika özdeyiþi
Aynen ortaðým.
Tahta sahibinin beklediði birþeyler var sanki.
Tahtanýn Ne aþaðý,ne de yukarý hareketine izin yok .arada pes eden intiharcýlar hareketlendiriyor diye düþünüyorum.
Bu kadar ay beklemiþim,semeresini görmeden satmak ne kadar mantýklý olur ki yani !!
Patronlardan tek farkýmýz,ne zaman çýkaracaklarýný bilmiyoruz.
Kuzu,kuzu bakýyoruz ekrana .![]()
Asla yatýrým tavsiyesi deðildir.
Ancak bir aptal suyun derinliðini iki ayaðýyla ölçer..Afrika özdeyiþi
Yer Ýmleri