Duruþum Belli.
Trendeyiz,biletimiz Everest nasipse.
Benim Everest'im himalayalarda ,biraz uzun Sürüyor yolculuk ama olsun.
Zirveye çýkmak kolay olsaydý, zirve olmazdý zaten.
Bakýyorum tahtaya,inenler,binenler ,inip tekrar binenler....
Herþey var .![]()
Asla yatýrým tavsiyesi deðildir.
Ancak bir aptal suyun derinliðini iki ayaðýyla ölçer..Afrika özdeyiþi
IHEVA- Son dönemde Dünya genelinde etkisini gösteren Covid 19 salgýný sebebi ile
havadaki virüs ve bakterileri öldürme özelliðine sahip ortam havasýnýn sterilizasyonunu
ve temizliðini saðlayan ürünlere ihtiyacýn artýðý ortadadýr.
Bu ihtiyaca cevap verebilecek hava temizleme cihazý ve ultraviyole sterilizasyon
sistemleri geliþtirebilmek adýna gerekli Ar-Ge çalýþmalarýna baþlanýlmasýna ve
2021 yýlý içerisinde üretime geçilmesine karar verilmiþtir
bu haber uzun vadede fiyatlanmalý.
Burada yer alan bilgi,paylaþým ve yorumlar kiþisel düþüncemdir.Yatýrým Tavsiyesi Deðildir.!!!
Taglig, fabrika Yatýrýmý derken,pandemi çin yeni ürün AR-GE haberi de geldi.
Tren Kalkýþ için 16 Ekim'i mi bekliyor acaba ?
Iyi ki yataklý vagon bileti almýþým
Hiç bir treni yolculukta geri ,geri giderken görmedim.oyuncak tren bile ileri gider.
Bu tren bi acaip , gara girdik çýkamadýk
Ha ne olur ? Yolculuðuna Çýktýðý noktaya geri gelir sadece.ben tek yön bilet aldým,Everest'e gelince inecem inþallah![]()
Asla yatýrým tavsiyesi deðildir.
Ancak bir aptal suyun derinliðini iki ayaðýyla ölçer..Afrika özdeyiþi
http://share.matriksdata.com/Images/...1154549240.png Ýki gündür satanlar tekrar alýþ yönünde görünüyorlar.
Hapýrsada köpürsede ya gidecek ya gidecek... Silkeleme korkutma výz gelir týrýs gider. Dün bunlara uçak girdiðinde panik havasý yaratmaya çalýþtýlar. Biz ise naçizane ilave etme gayreti içinde idik. Hey yavrum acemi spekler hey))
Burada yer alan bilgi,paylaþým ve yorumlar kiþisel düþüncemdir.Yatýrým Tavsiyesi Deðildir.!!!
zel Durum Açýklamasý (Genel)
Yapýlan Açýklama Güncelleme mi? : Evet (Yes)
Yapýlan Açýklama Düzeltme mi? : Hayýr (No)
Konuya Ýliþkin Daha Önce Yapýlan Açýklamanýn Tarihi : 29.09.2020
Yapýlan Açýklama Ertelenmiþ Bir Açýklama mý? : Hayýr (No)
Bildirim Ýçeriði
Açýklamalar
Açýklama
Yönetim Kurulumuz'un 29.09.2020 tarihinde almýþ olduðu karar kapsamýndahava temizleme cihazý ve ultraviyole
sterilizasyonsistemleri geliþtirebilmek adýna Ar-Ge çalýþmalarýna baþlayacaðýmýz dün (29.09.2020 tarihinde) yapmýþ
olduðumuzaçýklamada bildirilmiþti.Konuya iliþkin Þirketimize gelen sorular kapsamýnda yeni bir açýklama yapýlma
ihtiyacýdoðmuþtur.Þirketimiz, söz konusu ürünler ile alakalý Ar-Ge çalýþmalarýna, Sanayi ve Teknoloji Bakanlýðý
tarafýndanakredite olan Ar-Ge Merkezimizde baþlayacak olup, Ar-Ge çalýþmamýz neticesinde ortaya çýkacak prototip
ürününgerekli resmi makamlardan onay ve sertifikasyonlarýndan sonra 2021 yýlý içerisinde ticari seri
üretiminegeçilmesiplanlanmaktadýr.Süreç içerisinde konuya iliþkin geliþmeler oldukça kamuoyuna duyurulacaktýr.
Yer Ýmleri