Bunu aldýðýmda sattýðým kaðýtlar 3-5 kat arttý. (cusan, tuçlk) Bu ise hep geriledi. Yýlmadým,býkmadým, bekleyeceðim. Zira; para kaybedildiði yerde aranýr...!
Burada yer alan bilgi,paylaþým ve yorumlar kiþisel düþüncemdir.Yatýrým Tavsiyesi Deðildir.!!!
Lanetli kaðýdý ýiðfal ettiler, mundar ettiler ama, bu geride kalmýþlýk nasýl telafi edilecek onu çok merak ediyorum. Teknikçilerin söylediði gibi þurayý burayý kýrýp öylemi gidecek? Yoksa, belli bir seviyeye kadar ani kalkýþla (aldýrma fýrsatý vermeden) mý gidecek? Þahsi kanaatime göre ne olursa olsun gidecek. Zarardayým ve böyle düþünmek zorundayým. Kimsenin yanýlýp zarar etmesini istemem.
Burada yer alan bilgi,paylaþým ve yorumlar kiþisel düþüncemdir.Yatýrým Tavsiyesi Deðildir.!!!
2,18 den giriþ yaptým.Piyasada az prim yapmýþ hisselerden.yatýrým tavsiyesi deðildir.
Teþekkür ederim.Uðrlu gelirim inþallah.Az önce bir haber okudum.Arzum ev aletleri halka arz için SPK'ya müraccat etmiþ bugün.Bir beklenti yaratýr diye düþünüyorum.
2,17 kapattýrmak niyeti... adeta çýrpýnýyor.
Yer Ýmleri