Kimsede bir lot dahi kalmasýn diyorsun anlaþýlan. Bizde günün en düþüðünden alma arzusundayýz. Baþka çaremiz yok...Sen basmaya devam et. Hr þeyin bir sonu olduðu gibi basmanýn da bir sonu olacak elbet. Þahsi kanaatim bu yönde.
Son düzenleme : çaðrbey; 12-01-2021 saat: 14:57.
Burada yer alan bilgi,paylaþým ve yorumlar kiþisel düþüncemdir.Yatýrým Tavsiyesi Deðildir.!!!
Spekülatörlerin bireysel deðil, ittifak halinde baský kurduklarýný sezinliyorum. Böyle olmasaydý basarlar tokatý dýþarý atarlardý. Yani bu kadar uzun sürmezdi. Kap açýklamalarýnýn düþmemesi patronunda bu kervanýn içinde olduðu þüphesini güçlendiriyor. Bana göre bu iyi bir durum.Ýnþallah yükseliþte ittifakla olacaktýr... Tamamen þahsi görüþümdür.
Burada yer alan bilgi,paylaþým ve yorumlar kiþisel düþüncemdir.Yatýrým Tavsiyesi Deðildir.!!!
Trenden bizi silkelemeden gitmeyecek.
Inadýna her fýrsatta alasým geliyor....
Asla yatýrým tavsiyesi deðildir.
Ancak bir aptal suyun derinliðini iki ayaðýyla ölçer..Afrika özdeyiþi
Günlük ekmek alýr gibi ben alýyorum. 87 lerde baþka 86 larda da beklemedeyim. Bu iþ fil hikayesine döndü dostum. Fili yavru iken eðitmeye baþlarlar. Yavru fili kalýn bir iple baðlarlar, yavru sürekli çýrpýnýr ipi koparamaz. Zaman geçtikçe fil büyür ancak daha zayýf ve ince ip kullanýlmaya baþlanýr. Fil büyümüþtür ve ipi koparamayacaðýna inandýrýlmýþtýr. Ýnce ip ve zayýf kazýk etrafýnda dolanýp durur... Psikolojide kullanýlan bir yöntemdir. Burada da bu kaðýdýn kesinlikle gitmeyeceðine ve satýp çýkmaya zorlanýldýðý aþikar... Ben böyle düþünüyorum.
Hýrslandý, sinirlendi ama nafile))
Asla yatýrým tavsiyesi deðildir.
Ancak bir aptal suyun derinliðini iki ayaðýyla ölçer..Afrika özdeyiþi
Yer Ýmleri