Satýþlar %50 artmýþ, Brüt Kar %90 artmýþ, 46 trly. Civarý net kar açýklamýþ, Temel deðerler mükemmele dönmüþ, hisse fiyatý geçen yýla göre yarýya düþmüþ, özel görevli çetenin amansýz baskýsý bitmemiþ. Þu kara kýþlardan sonra baharýn ve yazýn gelmeyeceðine inanan varmý? Kýþ ne kadar yaman geçerse, bahar ve yaz da o kadar güzel olur. Bu þiddetli baský boþuna deðil diye düþünüyorum. Þahsi kanaatim bu. Allah kimseyi bu finans çetelerinin durumuna düþürmesin. Ha daðdaki eþkýya ha bu finans eþyiyalarý ne farklarý var. Ne yazýk ki bu haramzadeler ile baþ edebilecek bir mevzuat da mevcut deðil. Benim gibilerden zýrnýk alamazsýn. Ancak, gözü kapalý giren küçük yatýrýmcýyý tövbe ettiriyorlar. Çok yazýk...
Burada yer alan bilgi,paylaþým ve yorumlar kiþisel düþüncemdir.Yatýrým Tavsiyesi Deðildir.!!!
Adamlar ,milyonlarý yatýrýp bekleniyorlar bizi.
Bundan zevkli ne olabilir.?
Þirket Ortaklýðý'nda,%49 ile karar alamazsýnýz da,en az %1,01 ilave oy'a ihtiyaç duyarsýnýz ya, iþte her bir ky'nin durumu da böyle.
Amcalar elimizdekileri almadan yürüyemiyorlar.
Beter olsunlar,hayýrlý mübarek gün ...
Tövbe,tövbe....
Asla yatýrým tavsiyesi deðildir.
Ancak bir aptal suyun derinliðini iki ayaðýyla ölçer..Afrika özdeyiþi
Matmaca kardeþimiz gelir tablosunun tamamýný atmýþ teþekkür ederiz. Þimdi SIKI DURUN !
Yukarýdaki Mali tablo geçici vergi beyannamesi ekinde vergi dairesine verilen ve þirketin baðlý ortaklarý ile iþtiraklerinden elde ettiði gelirlerinin dýþýnda oluþan tablo. Asýl önemli olan, önümüzdeki günlerde gelecek olan konsolide (birleþtirilmiþ) finansal tablolar. Bunlar nasýl gelecek? Kýyaslama yapalým. 2019 yýlý geçici vergi net karý: 15.175.236,00 imiþ,Konsolide bilançoda bu kar, 42.860.897,00 ye katlamýþ. 2020 geçici vergi net karý: 45.842.719,75 açýklandý dün, konsolide ne gelecek? Dört gözle BEKLÝYORUZ...)
Burada yer alan bilgi,paylaþým ve yorumlar kiþisel düþüncemdir.Yatýrým Tavsiyesi Deðildir.!!!
PANDEMÝYE RAÐMEN...
---------------- 2019 ----------------- 2020
satýþlar: 201.462.626,00 ------------ 353.333.709,79
faaliyet karý: 31.073.00 -------------- 77.126.944
dönem net karý:15.175.236----------- 45.842.719
SORU:
Geçen yýl geçici vergide 15 trly. olan kar, Konsolide bilançoda 42 trly. olmuþsa, Bu sene geçici vergide 45 trly. olan kar, bu seneki bilançoda ne olur? El cevap? (ip ucu: içler dýþlar çarpýmý ya da oran orantý yoluyla çözebilirsiniz) Kimse etkilenmesin lütfen bu yorumlar þahsýmý baðlar...
Ayný hesabý ben de yaptým tabii ki ama 100-110 milyon kar açýklayabileceklerini sanmýyorum. (eðer yeniden deðerleme filan yapýlmazsa)
60-70 milyon bekliyorum.
Katakulliyle azaltmasýnlar, ona bile razýyým![]()
Yer Ýmleri