Ters fibo da yazdiginiz rakamlar % 161.8 icin 041 %261.8'icin 0.352 cikiyor
ALE-L21 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ters fibo da yazdiginiz rakamlar % 161.8 icin 041 %261.8'icin 0.352 cikiyor
ALE-L21 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Çalýþmalarým; düþüncelerimdir, hayallerimdir. Eðitseldir, deneyseldir, gözlemseldir.
YATIRIM TAVSÝYESÝ ÝÇERMEZ...! YÜKSEK RÝSK ÝÇERÝR...!
2003 ten beri bekliyorum spek eninde sonunda çýkacak cýkmadan sattttmmmmaaaasmmmmmmmmmmmmm istediðin kadar düþür eninde sonunda yükselteceksin herkes malina sahip çýkýyor millet elindeki malý satmasýnnn hisse artar
2003 mü ? [emoji15]
2013 mü ?
iPhone cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Arkadaþým git baþka hisseyle eðlen. Uzun zamandýr senin grafiklerini takip ediyorum, birþeyler yazýp çiziyorsun ama hepsi boþ. Eminim ki bu grafiklerle çok uðraþýyorsundur, ama ARTIK SENDE KENDÝNE EZÝYET ETME. Lütfen artýk ÝHEVA hakkýnda grafik çizmeyi býrak. ANLA ARTIK ÝHEVA SENÝ SEVMÝYOR, býrak artýk yakasýný.
Hayatta her þey mümkün ama iþte bu talebiniz mümkün deðil.
Yine bir Haziran geldi. Tam 7 seneyi doldurdum. Daha önce rekorum MNDRS. 8 yýl beklemiþ ve tek kelime le DEHÞET kazanmýþtým.
Henüz kendi rekorumu egale etmedim. Ama gidiþata bakýlýrsa kendi rekorumu kýracaðým, öyle görünüyor...
Haaa bu aradaa son bir not, HisseNet 'in filtreleme özelliði var. Yazýk etmeyin kendinize. Takibi býrakabilirsiniz...
Saðlýkla...![]()
Çalýþmalarým; düþüncelerimdir, hayallerimdir. Eðitseldir, deneyseldir, gözlemseldir.
Cuma kapanýþ seansýnda 0.42 den saðlam alislar oldu.
SM-A520F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Grubunun son trend dönüþü ile yaptýðý son tepeden bugüne düzeltme performanslarý; ilk trend dönüþ hareketindeki yükseliþ performanslarý ile pozitif uyumluluk içerisinde...! Yeni ay ile düzeltme sürecinin TAMAM MI, DEVAM MI kararý verilecek...!
Saðlýkla...![]()
Yer Ýmleri