düþüyor yükselmesi gerekirken
düþüyor yükselmesi gerekirken
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Sizin her iki yazýnýza da cevap olabilecek bir analizimi taaaa 2015 yýlýndan bugüne taþýyayým. Özellikle yeni girecekler için gerçekten faydalý olacaðýný düþünüyorum;
Taaaa o zamanlar olasýlýk olarak belirttiðimiz, sýrada olabilecek TERS KÖÞE 'ler aynen ve her seçim zaferi sonrasý tekrar tekrar yaþatýldý...! Hatta o dönem Sn. merterli34 'ün 6.ve 7. ters köþelere hazýrlýklý ol uyarýsý da defalarca doðruluðunu teyid etti.
Son günlerde bir yenisi daha yaþatýldý. Senelerdir kimsenin teknik analiz olarak yüzüne bakmadýðý þirketi sosyal medyada özellikle twitter 'da her gün birileri analiz ediyor ve tüm teknikçilerin ortak paydasý bir an önce 0.6x 'lara gitmesi beklentisinde...! Evet sizin de dediðiniz gibi benim de tüm teknikçilerin de dediði gibi YÜKSELMESÝ GEREKÝRKEN DÜÞÜYOR...!
Peki neden? Aslýnda cevap net. Yýllar önce de tespit ettiðimiz gibi hissenin KARAKTERÝ tek cevap...! Karakterinde var TERS KÖÞE yapmak...!
KAP 'a düþen son habere gelecek olursak; Orada da yeni bir durum yok! Yýllar önce de kayýtlý sermaye tavaný 750 milyon TL idi. VE 2015 analizimdeki beklentiyi tekrar tekrar burada yeniden vurgulamýþ olayým;
ÖDENMÝÞ SERMAYEYÝ BÝR GÜN AMA MUTLAKA BÝR GÜN KAYITLI SERMAYEYE ÇEKECEK..! Bunu bu hisse deðeriyle yapamaz...!!!
Saðlýkla,![]()
Çalýþmalarým; düþüncelerimdir, hayallerimdir. Eðitseldir, deneyseldir, gözlemseldir.
YATIRIM TAVSÝYESÝ ÝÇERMEZ...! YÜKSEK RÝSK ÝÇERÝR...!
nerden bulasrik bunlara adini siz koyun 0.43 den 5 bin lot 2 bin liralýk aldým 200 tl zarar yüzde 10 zarar utanmazlar gün ici kademe dolu akþam satýþý bas neden bulaþtýk en yakýn zamanda kaç may bakmak lazým insaf ayýp be yüzde 10 zarar ....
SM-C5000 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
bole þirket olmaz olsun hergun aþaðý mi gider ayýp git yýlbaþý seviyene git 0.30 kuruþa git rahatla ilk defa karþýlaþtým kchol den kazanýp bunlara yediirioz ayýp bea
SM-C5000 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yine yeniden Ýnce Kýrmýzý Hattayýz, IHEVA 'mýz kelebekler gibi...
Çalýþmalarým; düþüncelerimdir, hayallerimdir. Eðitseldir, deneyseldir, gözlemseldir.
Ben derim ki hamdi bey; Ýnce kýrmýzý hat yarýlýrsa elde potansiyel olarak bekleyen Katar 'a karþý cepheleþme derinleþir, BIST geneline yayýlýr, krize dönüþür.
Yok eðer bu cepheleþme soður ise, piyasalar dikkate almaz ise tahtacýbaþýnýn da bildiði özel bir durum yok ise buradan teper.
VE bu tepiþ ihtimal sert de olabilir...!
Boþa uðraþma mevzuna gelince; Yaww bu çalýþmalar ýzdýrapla, iþkenceyle, boþa kafa patlatýlarak yapýlan çalýþmalara benziyor mu? Hedefe kilitlenmiþiz, hedefe giden yýllarý da biraz teknik öðrenerek, biraz öðrendiklerimizi pratik ederek gözlemleyerek eee biraz da keyif alarak tahtacýbaþý ile monologda kalarak eðlence ile geçiriyoruz... Hazýr yeri gelmiþken buradan sevgilerimizi
gönderelim tahtacýbaþýna. Hiç unutmazdým ama az önceki çalýþmamda atlamýþým...
Hakikaten bazý uyarýlar kliþe halini almýþ olabilir ama gerçek anlamýyla bence tüm yatýrýmcýlarýn iyice idrak etmesi gerekiyor.
Bu grupta uzuncu olmadan, bu grubun geçmiþini tanýmadan kýsa orta vade giren her yatýrýmcý/oyuncu sinir uçlarýný aþýndýrýr.
Saðlýkla,![]()
Yer Ýmleri