Originally Posted by
ekonomistomer
Bir Ekonomist olarak senin Fiziksel analizini ilgi ile okuyarak yýllardýr Temel Analizlere farklý bakýþ açýsý getirmiþ olmandan dolayý tebrik ediyorum...
Ýtici güç para giriþi eskiden genele yayýlýrdý endeks 30 harici herkes bundan nasiplenirdi son 10 yýldýr endeks i götüren 3 banka 2 holding 1 sanayi þirketi ile dönen borsada ihlaslar ölü toprak serpilmiþcesine yatýyordu ...Uçaðýn kanatlarý rüzgarý biraz hissetti asýl çýkýþ 16 Nisan dan sonra ...Grup içinde ayrýþma Mücahit in kokpite geçmesine baðlý teminat verdiði hisseleri kurtarýrsa hepsi uçuþa geçer...
Ne güzel, bu geri dönüþten dolayý teþekkürler, çok mutlu oldum böylesi ifadelerden...
Fýtrat tanýmýna wikipedia der ki; Mutlak yokluðun yarýlarak, içinden varlýðýn çýkmasýdýr. Fýtrat, bu yarma sonucu ortaya çýkan ilk varlýk halidir.
Ben bu tanýma bayýlýyorum...
Söz konusu olan borsa bile olsa, açýk, net, dürüst, doðru, samimi, içten bir þekilde tüm paydaþlara farklý bir bakýþ açýsý ile bir þeyleri sunabiliyorsak ne mutlu,
Fýtrat tanýmýnda olduðu gibi bugüne kadar YOK OLANIN ÝÇÝNDEN BAÞKA BÝR VARLIK ÇIKARABÝLÝYORSAK bilime, ilime, irfana kendi çapýmýzda katkýda bulunabiliyorsak ne mutlu, teþekkürler...
Çalýþmalarým; düþüncelerimdir, hayallerimdir. Eðitseldir, deneyseldir, gözlemseldir.
YATIRIM TAVSÝYESÝ ÝÇERMEZ...! YÜKSEK RÝSK ÝÇERÝR...!
Yer Ýmleri