yok aga yok. bizim hissede spek yok. bir kaç üfürükten insancýk var. onlarda zoru gördümü hemen satýveriyor. burda iþe yarar spek yok. boþuna tomruk diye kendimi yoruyorum.
Ben tam geri zekalýyým sabah satöadým da bu lanet kagýdý
Bugünkü alýþ ortalamasý 7,91 sonuç hüsran
hisse.net kullanarak iPhone aracýlýðýyla gönderildi
kusura bakmayýn da boyle olacagý cok nettý dun bende dahýl býkac kýsý yazdý hatta neymýs afrýne esad gýrmýs 4 tane pýckup afrýne gýderken goruntulendý dýye borsanýn canýna okudular olay bu mu tabýký hayýr mýlletýn kucagýna býraktýlar fener adnac kozal daha da cogaltýrýz zavallý kylerý tuzagýa cektý býzýmkýde býlancosunu tam zamanýnda yolladý nýye 1 gun once degýl 1 gun sonra degýl neyse gecmýs olsun herkese.....
soyle de bý durum var cogu 5 6 dustu ya bugun, bu borsa yrn oburgun toparlar, bu bugun az dustum dýye ayak uyduramaz alýr acýgýný býkac gun
aha da habere bak rejým destekcýsý terorýst gruplar gerý cekýldý al ýste bu kadar
Ben demiþtim demeyi sevmiyorum ama dün benimle burda dalga geçmeye çalýþan afyonu tanýmayan zavallýlar iþte size bunu kastediyordum dikkatli olun derken arsa haberide gelse bi cacýk olmaz çünkü plan farklý yükselltmeyecekler sadece ele verip oynatýp zararýna geri alacaklar iyi geceler
Yer Ýmleri