Kýyameti kasdediyorsan ona inancimiz tam emice [emoji1]
[device_name] cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Arkadaþlar yaklaþýk iki senedir taþýyorum bu hisseyi giden kagýdýn haddi hesabý yok hep baktýk bugun sabah baktým bi cacýk olacagý yok ilk defa sattým sabahtan bi hisse aldým þimdi onuda sattým buradaki zararýn çogu çýktý 1000 lot fazla aldým þimdi dizimi dövüyorum neden daha önce yapmadým bunu diye sizde kendinize bir hisse belirleyin alýn satýn zararý çýkartýn hiç birþey olmasa insanýn morali yerine geliyor inanýn ytd
2019, 2020,2021 yýlý tehlikeli
MI MAX 2 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Öyle görülüyor ki Afyon, milleti feylesof yapmýþ. Þaka bir yana ýsýsý yavaþ yavaþ artýrýlan bir kaptaki haþlanan kurbaða gibi Afyon da bizi ayný yöntemle donmaya doðru götürüyor. Ama bana kerrake derler. Döviz bazýnda kârýmý almadan bir hisseden çýkmam. Çýktýðýmda da ekran görüntüsünü kapak olarak yapýþtýrýrým. Çok bekletenden de çok kâr alýrým. Bunu yapacaðýmdan da eminim. bakalým devran ne gösterecek.
Ula afyon bize etigin zulum belki ahýrete gunahlarýmaza kefaret olur görüyorsunus anlatmaya gerek yok mekemel artýk ahiret boyutuna sardý bu hisse bizi sipek kýskýs güldügünü görüyorum ama sana neþet babadan bi beyit hatýrlatmasý cahil kimsenin kuyusun kazma içine düþersin de tutanýn olmaz
SM-J120F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer Ýmleri