5.50 ye gelecekse 6.50 den neden aliyosun? Bekle!
PLK-L01 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
5.50 ye gelecekse 6.50 den neden aliyosun? Bekle!
Kardeþim 6.5 de olsa 7 de kimse satmaz ikide bir ayný þeyi neden yazýp duruyorsun amacýn ne tamam anladýk teþekkürler de yeter
batan geminin mallarý paylaþýlýyor zannediyor insan bazý arkadaþlarýn yorumlarýný okuyunca.Akadaþlar kaðýdýn üzerinde öyle veya böyle uzun zamandýr kara bulutlar esiyor zaten.Fýrsattan istifade spek belalarý istedikleri gibi at oynatýyorlar rezil kaðýtta.Tam bir k.y. düþmaný SABANCIZADELERDE aldýklarý olumsuz kararlar ve beceriksiz icraatlarýyla speðin ekmeðine terayað sürüyorlar.
Bunca olumsuzluklar varken bu konulara katkýda bulunurcasýna yapýlan yorumlarýn bizlere hiçbir faydasý olmadýðý gibi bazý yeni ortaklarýn paniðe kapýlýp kaçmalarýna neden olunmaktadýr.Yýllardýr borsada olmasýna raðmen hala bu iþden bir þey anlamayan ,batýk bir acami abi tavsiyesidir.Ýyi akþamlar.
Arsa yalani nooldu.bi haber var mi..bu hikayeyle mal itelediler millete....trabzon limanda 19 larda uyardim milleti..herkes bana karsi cikti .hisse 14 e demir atti , mepette 3.08 de uzak durun dedim.yine hakli ciktik.burda da uyarimi yaptim...ins hakli cikmam..ama gidisat kotu.dikkat edin .hayaller yemyesil fakat gercekler kipkirmizi...
genel alýcý kurumlar / satýcý kurumlar
ilk 5 kurum genel
![]()
Arsanýn 1/3 u satýldý Kasým ayýnda. Kap da haberi var. Bunun üzerine yapýlan konut projeleri ve satýn alanlar var. Geri kalaný için bir haber yok þimdilik. Bence acele de etmiyorlar. Mevcut projeler bitince arsanýn geri kalanýný daha iyi fiyata satacaktirlar.
Yatýrým tavsiyesi deðildir.
Dunya borsalari cakildi.yarin endekse yi ne e gomecekler...%3e daha hazir olun ..dibin dibi vardir bunu unutmayin.5 lere kadar yolu var kisada ...
Yer Ýmleri