Aman dikkat spek çýðýrtkanlarý dolaþmaya baþlamýþ ,Sürü pisikolojisi uygulanýyor.Bu güzel iþte.Ben daha da çok keyif almaya baþladým.
YTD.
Aman dikkat spek çýðýrtkanlarý dolaþmaya baþlamýþ ,Sürü pisikolojisi uygulanýyor.Bu güzel iþte.Ben daha da çok keyif almaya baþladým.
YTD.
[QUOTE=Trader07;1889005]Teknik olarak görmesi gereken yer 5.40 ...[/QUOTE
NUSH ÝLE USLANMAYANI ETMELÝ TEKDÝR TEKDÝR ÝLE USLANMAYANIN HAKKINI MUTLAKA SÝZ BÝLÝYORSUNUZ DEÐERLÝ KARDEÞÝM.lÜTFEN SAYFADAN AYRILIN ALLAHAÞKINA. iNSANLARIDA SÝZE MUHATAP ETMEYÝN.bANA GÖRE BU KAÐIDIN teknik olarak görmesi gereken yer sýfýrdýr.varmý diyeceðiniz.
Son düzenleme : waktanw; 20-03-2018 saat: 10:26.
trabzon lýman ve mepet tahtalarýnda donen dumenleri de ky kardeþlerime anlattým defalarca , hepsi býzý spek çýðýrtkaný zannettý )) mýllet habire malýyet dusurme derdýne gýrdý .þimdi þemsiye girdi ...nasýl çýkýcak merak ediyorum .kýmseyý etkýlemek deðil amacým fakat kaðýdýn yonu pek iç açýcý deðil , tavan hayalý kuranlar ...bu hayaller birgun ocaðýnýza incir aðacýný dikecek haberiniz ola )
Sessiz kalmak gerek. Piyasalarda kesinlik olmaz, kimseyi yanlýþ yönlendirip vebal almayalým.
Biliyorsan konuþ ibret alsýnlar, Bilmiyorsan da sus adam sansýnlar,Yeter artýk yazma git. senin kimseye haraket etme hakkýn yok þemsiye girmiþde derdi tasasý sana mý düþtü be,
YTD
hacimli alýþlar güzel garanti, turkish, anadolu, marbas 7,32..7,35
ha birileri hacim diyordu, her kademeye veriyolardý hani hayýrdýr..
10 kademe kaldýrýp 20 kademe içeri alýyor namýssýz spek...kapanýþa eksiye donmese ýyý
sözde hissesi olmayýp, topiði ve tahtayý bu kadar yakýndan izleyen forum üyeleri zor bulunur.. vay acýnasý spek vay .net :D
Yer Ýmleri