Yalýn hocam elinize emeðinize saðlýk her zamanki gibi çok Güzel bir çalýþma olmuþ
Yalýn hocam elinize emeðinize saðlýk her zamanki gibi çok Güzel bir çalýþma olmuþ
Tahta sahibi. þirket v.s. büyük baskýlarla fiyatý buralara getirmiþ þirket deðeri neden sahibi tarafýndan ucuzlatýlýr fiyat baskýlanýr sebebleri ? ytd.
Yalýn Hoca bir analiz ancak bu kadar profesyonel yapýlabilir,tebrik ederim.
Bununla birlikte hisse üzerinde anormal bir baský var bunun cevabýný da sizden deðil de Sabancý ailesinden alabiliriz ancak.ÞAHSÝ SUBJEKTÝF YORUMUM:Sabancýlar araziyi ve para basacak olan 4.nesil üretim yeni fabrikayý aralarýnda paylaþamadýlar.Bu genel kuruldan çýkabilecek bir sürpriz karar iþi çözebilir belkide. O zaman analiziniz de belirttiðiniz bugünkü deðerine göre 4 kat ucuzluk dengelenecektir diye düþünüyorum.
Önü açýk olan sektörün SURÝYE VE IRAK YENÝDEN YAPILANMASINDA Çimsa ve dolayýsýyla Afyon Çimento ihracatçý kimlikleriyle ve 4.nesil üretim teknolojileri ile rakiplerine her açýdan fark atacaktýr diye düþünmekteyim.Tüm bu baskýlarýn sebebi bir gün elbette ortaya çýkacaktýr.O zaman da iþ iþten geçmiþ olacaktýr.
Son düzenleme : NEDEDÝN; 25-03-2018 saat: 14:05.
Çimsanýn teþvik listesinde adý geçiyor dolaylý olarak Afyon’da prim yapýcaktýr diye düþünüyorum ama aslýnda çimdi deðil Afyon un adý geçmeliydi o listede bir sürpriz olurmu buda belki bir baský sebebidir bu fikirde benden olsun nededin arkadaþým ne dersin
öncelikle YALIN kardesimize en içten teþekkürlerimi iletmek istiyorum.uzun zamandýr bu sayfada bu kadar detaylý bir açýklamayý görmemiþtim doðrusu.emeginize saðlýk.
Çok teþekkürler arkadaþlar, güzel sözleriniz için.
Borsa, korku deðil eðlenceli bir gerilimdir. https://twitter.com/azizserin75
[QUOTE=YALIN;1918843]Burada da bulunsun...[/Q bizim halk diliyle anlayýp yazdýklarýmýzý akademik manada yazýp çizmiþsiniz geniþ ve kapsayýcý bir çalýþma olmuþ elinize saðlýk teþekürler hocam lakin anlaya madýgýmýz müthiþ bir baský var hissede hayýrlýsý
Günaydýn.Yeni haftada herþey güzel olur inþallah.Önce saðlýk tabii.
Yer Ýmleri