Bence bit yeniði genel kurulda TTK 395 ve 396. Maddeleri ile ilgili yöntim kuruluna yetki verilmesinde.Þahsi kanaatim rüçhan hakký kýsýtlanarak tahsisli sermaye artýþýna iþaret ediyor.Piyasadan malý toplayamayan bayan adýna tahsisli sermaye artýrýma gidecek galiba.Baþka çaresi kalmadý gibi.
Sonra da arsayý satar mý?Veya kat karþýlýðý büyük bir müteahhide Afyon da site içinde AVM yaný 15 er katlý 1000-1500 adet havuzlu, saunalý,rezidans konut mu yaptýrýr bilemem?Bekleyelim ,izleyelim bayaný.
Belki de aile kendi de yapmak istiyor olabilir arsada projeyi.Çimentosu ,arsasý bedava nasýl olsa.Afyonda da 1500 elit aile vardýr heralde tanesini 500.000-1.000.000 liradan alacak.
Biz de toprakdan arsaya girdik bekliyoruz sýramýzý sabýrla
Son düzenleme : NEDEDÝN; 29-03-2018 saat: 11:37.
bir gün gelecek esamesi bile duyulmayacak deseler inanmazdým. n.erbakan gibi hadi ordan derdim. ytd
kordsa ya gelince brüt 0,34383 temettü var. buna gelince avcunuzu yalayýn hepsi bizim diyorlar. ytd
ulan el ensaf 2015 7,20 deyken dolar 2,5 2,9 arasýydý dolar bazýnda endek bazýnda alllahsýs kitapsýzlar sizin bu yaptýgýnýz çiftlik pankçýlardan aþagý kalýr tarafýnýz hata fazlanýz oldugunu göstermiyorm borsa nýn en ucuz kagýdýný böyle baskýlamak hata daha aþagýlara çekmek hata buna tahta sahibinine peþref cilik yapmasý ne oluyor ilahii adelett
binde 56 çýkýþ neremize yetmiyor. bist in çýkýþýna bu kadar tepki yeter. ytd
16 kiþi okumakta ama kimsenin gýký çýkmýyor. bu hale getirenler futbol topu olalar
Yer Ýmleri