SORU: Defalarca Suriye’nin siyasi süreçten bahsediliyordu. Þu anda ekonomik süreçle ilgili soru sormak istiyorum. Rusya yýlbaþýnda yol haritasý imzaladý enerji altyapýsýnýn kurulmasýna yönelik. Þu anda Suriye’nin ekonomik ve enerji altyapýsýnýn kurulmasýyla ilgili bir proje var mý? Buna yönelik diðer ülkeler de adým atýyor mu?
PUTÝN:
Ýnsanlarýn normal yaþam koþullarýný saðlamak lazým. Dýþarýdan yatýrým olmadan bu saðlanamaz. Bütün ülkelere de sesleniyorum. Sözde deðil somut bir þekilde adým atsýnlar. Ama Rusya Ýran ve Türkiye’den baþka kimse adým atmýyor. Çok kýsýtlý insani yardým miktarlarý gönderiliyor. Herkes Suriye’nin altyapýsýný üst yapýsýný tesis etmeye herkes katýlmalýdýr.
bugün de olmadý. düþüremedi. ytd.
Daha nereye kadar düþürmesini bekliyorsun ki acaibamca ha birde kaçtan almiþtýr sence lotlarý da bu kadar zararla daha nereye kadar satacak bir söylermisin
Topikteki en sabýrlý kiþilerden biriyimdir herhalde iyimserliðimi hep korudum bu zamana kadar bu hayasýzlar basmak istedikten sonra basar bu seviyede kalmak istedikten sonra kalýr yýllarca güvenecek hakkýmýzý arayacak bir kurum bile yok maalesef teþvikten bir hayýrda bize çýkar belki diye umutlandýk hükümet açýklama yapmýyor endeks hisseler bu kadar düþtükten sonra teþviðin ne anlamý kalýcak güzel ülken soyundukça soyuluyor bizde debeleniyoruz için de
Yer Ýmleri