Günaydýn.Siz ne düþünüyorsunuz bilmiyorum ama rezil kaðýt gözünü yukarý dikmiþ gibi görünüyor bana.Hayýrlýsý diyelim.
Sayýn Waktanw, öncelikle geçenlerde "amma dýrdýr edip sýzlandýnýz, anladýk iþte, hepimiz zarardayýz, bekleyeceðiz mecburen" derken niyetim kötü deðil, uslubum biraz kaba olmuþ olabilir, bunun için kusuruma bakmayýn ancak her dakika yazan herkes ayný þeyi zerzeniþte bulununca ve ortada paylaþacak haber olmayýnca sýkýcý oluyor. Elbet hepimiz zarardayýz ve sinirler gergin ancak bu zerzeniþ çözüm deðil, hepimizin daha da sinirlerinin gerilmesine sebebiyet verdiði için böyle bir tabir kullanmýþtým. Neyse, bu konuda kusuruma bakmayýn der konuyu kapatýrým.
Bu alýntýya cavep verecek olursam, derim ki: elbet bu güneþ birgün bizim de üstümüzde açýp bizi ýsýtacak) sabýrlý olup, çok buralara takýlmadan beklemek gerek. elbet o gün gelecek, ama 1 ay, ama 1 yýl, belkide 10 yýl.. ama gelecektir....Saygýlar.
SEvgili LORDTRADER kardeþim son derece nazik yorumunuz için teþekkür ederim. amacýmýzýn baðcýyý dövmek deðil üzümü yemek olduðu hepimizin malumu olsa gerek.Ýnþallah üzümleri yeme zamaný gelmiþtir.Hoþçakalýn .
Arkadaþlar nerelerdesiniz?Yine geriye doðru harekete baþladý rezil kaðýt.
burda bekleyecez dýye besýktasýn sampýyonlugunuda kacýracagýz anlasýnlan
Yer Ýmleri