Ne oldu böyle sabah sabah... -2 ilginç
Ne oldu böyle sabah sabah... -2 ilginç
8000 gönderimden sonra yeni sayfa ile devam... ***("Yatırım Tavsiyesi Değildir... Kimse Dikkate Almasın...")***
Nasıl bulaştık
Son düzenleme : SERDAL; 30-04-2018 saat: 11:42.
Bu kodumun hisesine bulaşmayın dendikçe insanlar uçacak kacacak hevasına mı giriyor anlamıyorum almayın almayın bu kodumun hissesini arkadaşlar bu hisse eski afyon değil sahiplerinden dolayı hiç bir numara olmaz çünkü sahipleri hırsız üç kagıtçı
AKMAYIN BULAŞMAYIN SAKIN HA BULAŞMAYIN BİZE KÖKÜNE KADAR SOKTU SPEK SİZ YANMAYINN ANLADINIZ MI ALO
Zaten kimse kalmadı emin olun burda yazan bi kaç kişinin hissesi dahi yok toplasan ky de 100 bin lot kalmamıştır nerden aldıysa ordan zarar etti millet bi bizim gibi bir kaç kişi kaldı bizde zaten düşsede yükselsede satmayan cinsteniz amaa hayatından bezginliği olan bir an önce ölmek isteyen varsa alabilir çok etkili ecelinden önce öldürür adamı
Bugün yatırımcı temsilcisine mesaj attım bakalım cevap yazacak mı
Bundan sonra daha da asagıya düşer pardon düşürürler her düşürdüklerinde aylık lot alacam bakalım kim karlı çıkacak spek mi yoksa ben mi
9.17 maliyetle 8 aydır bekliyorum maliyeti kurtarsın Satıcam bir daha da bulaşmam ytd
Yer İmleri