Afyonun arsa satýþýna hiç tepki vereceðini zannetmiyorum.nezamanki afyon çimento ya satýlýk tabelasý asýlýr ise ozaman hareket baþlar .ytd
SM-N920C cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sabahtan itibaren olacaklarýsöykeuim buralar ky ile dolacak birikeri ki burda adý saný bilinmedik insanlar pazarlamaya baþlayacak arada 10–20–30 laflarý gezmeye baþlayacak ky de inanýp girecek sonra elinde patlayacak aglamalar sýzlamalar bura kan gölü olacak geçenki satýsýda kimseye söylememiþlerdi sabah yüzde yirmi gitti ertesi gün ele verdiler sanýrým buda ayný olacak ikinci bir ihtimal hissryi pazarlayacaklar kendilerinin elinde 51 milyon kalacak þekilde sonrada patlatacaklar bedelliyi yani borcu ky ye ödetecekler 125 ordan gelir 80 elde var geçen senedende 50 var al sana 250 milyon para bu para borcun ana parasýný neredeyse ödeyecek bu arada ky ye ne mi olacak yine zarar yýne zarar yani iþin özü sabancý adama para yedirmez siz siz olun bu yazdýklarýmý iyi okuyun iyi analiz edin sakýn gaza gelip 20 kere 30 lara kanmayýn bunlar adama teneke baðlayýp gezdirir
Günaydýn.SEvgili TOPRAK71 soýn derece güzel özetlemiþsiniz olanlarla olacaklarý.Yazdýklarýnýza aynen katýlmakla beraber yinede bu sefer seans ve seanslarýn farklý olmasýný diliyorum.Mahcup olmaya hazýrým çünkü dahada batmak istemiyorum hepimiz adýna.Kolay gelsin.
Bu kadar adam kaðýda kimse gelmesin diye yazý yazmýþ ya la. Elinizde bu kaðýt var ve bu kadar düþmüþ ama siz kendinizi feda ederek kimse kaðýdý almasýn diye yalvarýyorsunuz öyle mi? Ne deðiþik ve alýþmadýðýmýz bir tavýr. Hani kaðýt tepede olsa ve haber düþse coþkuda satmak için haberi verdiler deseniz inanacaðým da kaðýt 10 liraya dayandýktan sonra buralara kadar düþmüþ. Dur bakalým yarýn ola hayrola. Ne açacak ne kapayacak görürüz yarýn
kardesim oncelikle hic kimse, bu kagida kimse gelmesin demiyor, sadece kirk kez dusunsun diyor. cunku biz biliriz bu hissede neler yasadigimizi ve malesef zarar buyuk oldugu icin satip cikamadik. Inan benim canima minnet, herkes baliklama atlasin alsin, 1-2 tavan yapsin , biz de zararimizi kurtaririz.
%13 yukarda acilis yapti
SM-N950F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer Ýmleri