ulan afyon ne þerefi büyük fedakar bir kagýtsýnki herkes yerken içerken aksýrýncaya týksýrýcayakadar melül bakarsýn sýra sýçmaya gelince gene ilk tasý sen uzatýrsýn buda büyük iþ
ulan afyon ne þerefi büyük fedakar bir kagýtsýnki herkes yerken içerken aksýrýncaya týksýrýcayakadar melül bakarsýn sýra sýçmaya gelince gene ilk tasý sen uzatýrsýn buda büyük iþ
dostlar bizim öyle bir içli duyguulu ematisi yüksek bir hissemiz var ki dayanamýyor arkadaþlar yüregi gönlü elvermiyo her yer kýrmýzy ken düþerken onlarýn acýlarýna herzaman ortak olmak hata onlardan daha fedakarlýk yaparak daha çok kahramanlýk yapmak istiyor he böyle duygulu hisse dostlar baþýna
ulan sýpek bi sakar þakire, denk gelesin sen basýyon böyle kýrmýzýyý þakir de sana basar mavi boyalý parmagýný , nerde o tombul parmaklar
bizim hissede gelecek var. görüyorum. görüyorum. kalp gözüm açýldý. görüyorum. üç vakte kadar güzel bir haber var. ytd
bist in dumanýný attýracak. ytd
ah ulan nakit kaymadý. evi avrada satýp konut kredisini alýp bu hamussuza mý yatýrsam acep...ytd
Yer Ýmleri