Birgün seninde sýran gelecek
Afyon... umarým Kaçýrmayýz...
Birgün seninde sýran gelecek
Afyon... umarým Kaçýrmayýz...
8000 gönderimden sonra yeni sayfa ile devam... ***("Yatýrým Tavsiyesi Deðildir... Kimse Dikkate Almasýn...")***
Günaydýn iyi pazarlar dostlar.Her yeni haftaya ümitle girmek istiyorum ama kredi derecelendirme kuruluþlarýndan gelen haberler oldukça moral bozucu.Türkiye ekonomosi içerde ve dýþarýda fazlasýyla konuþulur hale geldi. Bizim lanet kaðýt ekonomik durumlar bugünkü kadar tartýþýlmadýðý günlerde dahi geri saydýðý için geliþmeleri hiç yadýrgamýyorum doðrusu.En son 2 mayýsda KAP'a bildfirimde bulunmuþ bizim beceriksiz k.y.düþmaný mirasyedi kadrosu.Bu hafta laf olsun diye yine bir bildirimde bulunurlar.Ýnþallah BATIYORUZ ORTAKLARIMIZ GEREKLÝ TEDBÝRLERÝ ALSINLAR demezler.BUnlardan herþey beklenir.Hoþçakalýn.
Arkadaþlar yapmayýn ne batmasý. Sabancinin hissesi. Yönetim Cimsa da. Düþtükçe alýyorum ben. Ýyi yerlere gelecektir. Son bilançoda ciro ve satýþlar üç kat artmýþ. 2ç'te çok iyi kar yazacak, unutmayýn bunu. Buralardan alanlar kazanýr. Ytd...
LG-D855 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
SEvgili 44 SAHAP kardeþim sizinde dediðiniz gibi BURALARDAN ALANLAR KAZANABÝLÝRLER.Ben ve buralarda yazan çoðu arkadaþým maalesef YUKARLARDAN ALANLARDANIZ.Konuyu buna göre deðerlendirin lütfen.
Tabi yukaridan alanlar için zaman alýr ama yine de kazanabilirler. En geç 2ç'ten sonra gelen yükseliþ sonrasý satýp düþtükten sonra tekrar alýp tekrar satarak maliyet düþürerek zararlar kapatýlýr. Para bulup buralardan ya da biraz daha aþaðýlardan almak da maliyeti düþürür. Ben geçen ptesi zararýna 6.64 ten verdim, tabi maliyetim 5.74 tu, perþembe 5.33 ve cuma 5.24 ten parça parça aldým ve maliyeti aþaðý çektim. Piyasayý iyi kötü okuyup bunu yaparsak iyi olur... Ýnþallah bütün hissedarlarim zararý çýkarýp kara geçer...
Pardon 5.64 ten sattým diyecektim. Yanlýþ yazdým...
...........özsermayesi piyasa deðeri
akçansa....1038,82..... 1.8 milyar.
afyon..... 224,26....... 525 milyon
bu piyasada en fazla edeceði deðer bana göre 400 milyon Tl...
akýllý hiçbir yatýrýmcý akçansa bu deðerde iken afyona bu parayý vermez...
bir hissede deðer analizini bilmeden yatýrým yapýyorsanýz iþiniz þansa kalmýþtýr...ona buna kýzmaya gerek yok...kendinize kýzýn...
sonsöz: bir malýn deðerini satýcý deðil, alýcý belirler...bir mal er ya da geç deðerini bulur...
Yer Ýmleri