Ulen afyon en s...b..ktan kaðitlar dipten itibaren %50 yaptý sen %30 u bulmadýn..Yat koçum yat kavun karpuz yatarak büyür....Hasat zamanýný bekleyecez mecbur....Tabi hasat gelmeden tarlayý sel almazsa...Ya nasip...
Ulen afyon en s...b..ktan kaðitlar dipten itibaren %50 yaptý sen %30 u bulmadýn..Yat koçum yat kavun karpuz yatarak büyür....Hasat zamanýný bekleyecez mecbur....Tabi hasat gelmeden tarlayý sel almazsa...Ya nasip...
Afyonla evleneli 8.seneyi geçiyor sikmedik kulaðýmýn arkasýný býraktý, orayada az kalmýþtýr. Bazý arkadaþlar zaman diyor zamansa zaman Türkiye de zaman kayramý yok kumar var biz yanlýþ ata oynadýk hem saðlýðýmýzdan hemde paramýzdan olduk ben ömrümün 8 yýlýný bu þeref yoksunu sorumsuz yönetimin yön verdiði cimonto hissesi aldým, alýrken de çimonto zarar ettirmez zihniyeti ile aldým. Çok depremler yaþadým berezilya krýzi anayasa kitapcýðý rusya krýzi çok kaybýmýz oldu ama akýllanmadýk hani derlerya alýþkýn kýçda don durmaz........
Sermaye Piyasasý Kurulu' nun Özel Durumlar Tebliði (II-15.1) ‘nin 23. Maddesi gereðince yapýlan açýklamadýr.
Þirketimizin Güvenevler Mahallesi Fatih Caddesi N22 Afyonkarahisar adresinde bulunan çimento fabrikasý arazisinin satýþý ile ilgili olarak 02 Mayýs 2018 tarihinde yapýlan KAP açýklamasýndan sonra satýþ sürecinde herhangi bir geliþme olmamýþtýr
bizim afyona bez lazým. haftaya iþler zor. bir çok atlayana. tosun muamelesi yapacaklar.ytd
brawo kardeþim. iþte tamda benim kavgalý olduðum konuya en güzel kapak. canlý canlý. borsa uzun vade de oynanýrsa kumar olmazmýþ. biz hep kumar oynuyormuþuz. paraný faize yatýrsaydýn hiç deðilse %100 e yakýn kar alýrdýn.
Neyse biz boþuna zaten buralardayýz gibime geliyor ama neyse.
piyasa fiyatlanmaya baþladý inþallah devam eder dedim. vede yabancý bir sürü mal almýþ bu gün. ben afyon un bu gün en az 6.50 leri zorlayýp 6. 20 gibi destek yapmasýna kesin gözüyle bakýyordum. düþündüðümden %10 geri gitti. az daha beklicem ve ky ya sýfýr kazanç hareketlerine devam ederlerse harbiden borsadan komple çýkýcam. çýkmamak zaten dram olur yazýk olur. bu kadar da olmaz yav. resmen rezalet. borsa deðil resmen hortumlama yolu oldu. kumar oynasan bundan gerçekten daha iyi. biz hala bilir bilmez bu vahim düzenin içindeyiz. tüm kaðýtlarda ayný oyunun olduðuýnu hatýrlatayým bu arada. YTD.
Bu yazdýklarým Yatýrým Tavsiyesi Deðildir.
Endekste 101500 bekliyorum
Afyon da nasiplenir inþallah...
8000 gönderimden sonra yeni sayfa ile devam... ***("Yatýrým Tavsiyesi Deðildir... Kimse Dikkate Almasýn...")***
bana öyle geliyorki artýk iç piyasa þekillenmeye baþlayacak. hisse bazýnda da bu hareketlenme gözlenebilir. yalnýz her zamanki gibi iç piyasa yine kötü sinyallerle gelecek gibi. faiz verme oraný %25 yükseldi kredi kartlarýnda. zaten bist ayný þekilde giderse ki gideceðini sanki afyon un son hareketinde gösterdi gibi, ky diye bir þey kalmaz. speklerde kurtulur bizde kurtuluruz. YTD.
buyrun tahmin ettiðin pisliðin bir fazlasýný yaparým diyor resmen. þimdi bunlar trade yapsa bu þekilde ky ya yer varmý? kaldýki bir sürü milyon lot iþlem yaptý ayný fiyatlarda. yok bu toplama hareketleri diyen olabilir. bilemem. ama bana göre deðil. inþallah ben yanýlýrým. ama hiç sanmýyorum.
bu arada bu yorum vebal aldýrýr. kimse bu yazdýklarýma göre hareket etmesin. benim kiþisel görüþümdür. yatýrým tavsiyesi deðildir.
Yer Ýmleri