6.14 den sattýðým da 6.25 e gittiðinde
Çok üzülmüþtüm... Kýl payý Kurtulmuþum.
Þerden Hayýr doðdu... Yarýn seans kapanýþýna
Doðru duruma göre dayanamayýp
Alýrmýyým diye düþünüp duruyorum.
6.14 den sattýðým da 6.25 e gittiðinde
Çok üzülmüþtüm... Kýl payý Kurtulmuþum.
Þerden Hayýr doðdu... Yarýn seans kapanýþýna
Doðru duruma göre dayanamayýp
Alýrmýyým diye düþünüp duruyorum.
8000 gönderimden sonra yeni sayfa ile devam... ***("Yatýrým Tavsiyesi Deðildir... Kimse Dikkate Almasýn...")***
4 lu sevýyelere kadar beklýyorum ..fena gecýrdýler millete , geçmiþ olsun ...yabancý kacýyor piyasadan , fonlar cayýr cayýr satýs yapýyor..ytd
seans sonuna dogru daha sert yer satýþý bu meret dýkkat edin )) buralarda donucek dýye bý yanýlgýya kapýlmayýn sakýn , dunde uyarýmý yaptým ...sakalýmýz olsada sozumuz dýnlense
Haklý sayýlýrsýnýz biraz daha
Beklemek gerek...
8000 gönderimden sonra yeni sayfa ile devam... ***("Yatýrým Tavsiyesi Deðildir... Kimse Dikkate Almasýn...")***
Afyon yavaþ yavaþ alým yerine geliyor. Bilançoda iyi kar gelecek arsa satýþýndan. Bilanço günü %10 prim kaçýnýlmaz. Piyasayý iyi takip edip parça parça alýnabilir ama henüz al vermedi.
LG-D855 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
22 haziranda yazmýþým bu yorumu. Yeniden alým fýrsatý verdi beklendiði gibi. Ufak ufak tekrar toplamak iyi olabilir.
LG-D855 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
bu piyasada kagýda bulasýlmaz.yabancý satýs yapýyor keskýn ve sert býr sekýlde ..henuz dýbý gormedý .3,5 larý beklýyorum sahsým adýna ,oralardan azar azar alýrým ...arsa vs hepsý hýkaye ...malý kýtledýler mýllete ...
su an hýsse %5 eksýde , bu meret asýl satýsý seans sonu yýyor býlgýnýz olsun seans sonu bý %3 daha gomebýlýrler dýkkat edýn )) ytd
Yer Ýmleri