Belki haklý olabilirsin ama unutmayalým ki kimse kimseye durduk yere iyilik yapmaz hele bu devirde mademki bu kadar kötü bir hisse neden bu forumdasiniz
sýký tutunun hisse 10larý gececek
Bir hayalperes daha 10 olacakmýs
Beni bu hisseye vesile olan borsaya özendiren batsýn yerin dibine
10 falan gercekçi olabilir..Ama bide hisse azcýk artsýn 100 200 hatta 300 culer var beni güldüren...Afyon artýk sabancýnýn birkez daha yazýyorum eski afyon degýl hangi sabancý hissesi oyle sert hareketler yapmýþ ki bu yapacak...Efendi efendi düþe çýka 10 lar olsun 1 yýl içinde gerisi sizin olsun...9xx lardan 15 20 olur diye daldým arsa haberiyle o zamanlar, elimize verdiler...11 i 12 yi görsün benden alan arkadasimda kazansýn ve 100 cü arkadaþlar lütfen kaðýt 10 laŕý geçince k..çýnýzý yýrtarcasýna 100 diye baðiŕin her yerde satmam gereken onbinler var...
Günaydýn. Moral03 kardeþim en doðru yorumu siz yapmýþsýnýz bana göre.bu sayfada yýllardýr bitmeyen adettir.rezil kaðýt azýcýk kipirdansin hemen olumsuz yorumlar baþlar.sonrada rezil kaðýt diplere yol alýnca ortalýkta kimseleri göremezsin.onun için hem müsbet hem menfi abartýlý yorumlar beni de etkilemiyor doðrusu.dendigi gibi bu rezil kaðýda girdigimde en güzel günleriydi kaðýdýn.ama sonrasýnda bir aþaðý bir yukarý.maliyet nedeniyle çýkamadýk.beklemeye devam.herkez kendi bacaðýndan asýlýr demiþler bekliyorum þahsen.olumsuz yazýlar yazan arkadaþlarým a önerim lütfen yorumlarýný baþka sayfalarda yapsýnlar ben hic mi hiç dikkate almýyorum.battigimiz kadar batmýþtýr zaten.hoscakalin.
Yer Ýmleri