2017 nin 2ç inde 5.9 zarar yazmış. 2018 2ç te 18 milyon kar yazmış. Ne diyim, kötü mü diyim. Bu arada ne dediğinizi anlamadım...
LG-D855 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
benim anladıgım esas faliyet karı 10.830 yatırım faliyet geliri 18.414 surdurulen vergi faliyet geliri 3.523 finasman gideri 14.487 net kar 18.291 eger yatırım faliyetlerinden gelen para 18.414 olmasa şirket kar yazamıyacak demekki. yatırım faliyelerinden gelen para tahminen arsanın son satısından bilançoya yansımayan para galiba
Bu borsanın başında DEVLET var , yükseltin derse yükselir
MI MAX 2 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
2017 kari sirketin fena degil.Bu 2.çeyrek karıda güzel geldi..Yeni fabrika, arsa satışı gibi konularida eklediğimizde ki daha başka geleceğe yönelik güzel beklentilerde var elbet birilerinin dikkatini çekecek kağıda ilgi artacaktır yeterki endeks çökmesin ytd.
Afyon blanço degerendirmesi
http://tuncaytursucu.com/afyon-2018-...gerlendirmesi/
Bu analize göre buyuk hayaller pesinde kosmamak gerekiyor...Her nekadar kucuk iyilesmeler olsada durum cokta iyi degil....
geçen dönem ile karşılaştırma yanıltır.. geçen dönem yeni fabrikada üretim mayısın ilk haftalarında başlamıştı...35-40 gün kadar üretim düşük ya da yoktu..
şirket kapasitesinin yarısını ancak kullanıyor... yeni fabrikası açılınca 4-5 kat ciro ve karlılık artacak diye ham hayal kuranlar gerçeği görmüşlerdir..
en az 5-6 yıl temettü veremez...o nedenle ciddi bişr hareket beklemek safdillik olur...olursa bilin ki kağıt spek de çok topludur...
Yer İmleri