[QUOTE=sadic;2485985]Ya bilen biri yardýmcý olsun bu ne biçim bir hissedir neden 5.98 i.gevemiyor hep o seviyelere gelince sert düþüyor
Simdi sana normalde bir grafik çizerdim. 5.92 deki direncin kuvvetinden bahsederdim eðer ki mesele direnc olsaydý.Bu kaðýtta spek bir yol tutturmus gidiyor..Trade ediyor iyide becsriyor bunu bu ara..kaðýt 3 kuruș yükselsin atlayan sazanlara býrakýyor bu atlayanlarýn çoģu gůnlůkçů ve kýsacý oldugu icin alttan ellerinden geri alýyor..hem topluyor hem kazanýyor.Niye gitsin kaðýt...Kaðýdýn bir yýldýr dőngūsū bu óncesini bilmem ytd...
Endeks 1000 puan yukarda bizim rezil sanki dip(!)yapmak ister gibi.Olacak iþ deðil .Sanki bu þirket deðil 2 gün önce kar açýklayan.Sabancýlara bir defa daha derin saygýlarýmý(!)gönderiyorum.
Hava gene bozacak sanki bulutlamaya baþladý semsiyedde yoki malum nerde oldagu ...
SM-J120F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
dostlar bilancoyla ilgili bir duzeltme (!)falan mi var.kar zarara döndü herhalde
Her gün aðýrlýklý ortalamasýnýn 8,10 altýnda kapatan bir kaðýt daha bulamazsýnýz. Allah belasýný versin. Pislikler
THYAO nefis bir þekilde yürüyor.
MI MAX 2 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Hiç rahatsýz olmayýn arkadaþlar birþey söyleyip çýkýcam Allah BELANI versin Sabancý sülalesi tez zaman da ( selamlar hekese)
Yer Ýmleri