2015 yilinda 120 binden bolunurken hissedeydim.Hatirladigim 30 binleri gormedi.acilinca hisse 21000 den basladi zannimca.satiþ verdim ama satamadim dip dip yapti birkac gun.En son 6600 den satabildim.5000 lere dusus devam etti sonra kademeli 1 yil sonra 9000 bini gordu.
Mi Note 3 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ben külliyen zarardayým. Sabancý hiç bir zaman bedelsiz vermez.
MI MAX 2 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
O dönemde hissedeydim hisse 50 tlden 174 lere bölünme öncesinde 123 lerde yüzde 3500 küsur bedelsiz yaptý bölündü fiyat olarak 4,57 lerden açýldý ve hiç nefes almadan art arda 2 hafta týrmanarak 31 tlyi gördü tamda rühþanlarýn 2 haftalýk bir süresi bittiði gün 31 liraya týrmanan hisse bu kez art arda taban yaparak 7,5 TLlere geldi devamýnda uzun bir süre 9 larda durfu derken son 3 senedirde 5 e demir attý kýpýrdamadý bile yaklaþýk 10 yýldýr bu hisseyi incelerim bu yazdýklarým birebir deneyimdir
MI 6 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sayýn weska iþte o 30lara çýkarken satma fýrsatý olmadimi
Ruchandan sonra 9 liradan satýlmýþ olsa bölünme öncesine göre 300 tl demek o bile iyi bir deðer degilmi
Bu gün abartýlý bir silkeleme yapmýþ tahminim bedelliye katýlmak istemeyen ürkek yatýrýmcýnýn mallarýný ucuza kapatmak istiyorlar, sonrasý mý?buralardan satanlardiyecekler
('' AVCININ TUZAÐA ATTIÐI YEM ONUN CÖMERTLÝÐÝNÝ GÖSTERMEZ..'')
weska nin hafizasi iyi.Ben net hatirlayamadim.Ama net bildigim her gun satim emri verdigim halde satamadigim. ve 6 kusurden ancak verebildigim.
Mi Note 3 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer Ýmleri