bilen de yazıyor bilmeyende .ama işin doğrusunu öğrenmek istiyorsanız araştırın bu yazımıda bir kenara not edin.işin doğrusu afyon e ve rüçhan tahtası var işlem gören...daha öncede yazdım ilk gün rüçhan tahtası serbest marjda açıldı bu bedelli yapan şirketler için geçerli bir durum .ikinci gün kapanış fiyatının yuzde 50 yukarı aşağı marj var dedim.nitekim 5 tl kapattı tavan 750 taban 250 fiyat vardı pazartesi tavan 724 taban 242 .gelelim afyon e hissesine 265 kapattığı için 291 tavanı var.taban 239 ..şimdi birleşme olayına gelince rüçhan fiyatını afyon e hissesi belirler demiştim neden çünkü 1000 tane rüçhanı olan 3000 tl yatırarak 3000 afyon hissesi alacak ve bu aldığı hisseyi afyon e tahtasında satabilecek birleşme diye birşey söz konusu değil yani elinde rüçhan olanla afyon e hissesi olanlar aynı sadece yapılacak işlemler farklı mesala ben 495 tl den rüçhan alana kadar 265 den afyon e hissesi alsam aynı parayı öderim toplamda satarsamda aynı geliri elde ederim değişen birşey yok...birzdan size 2 günlük pasta paylaşacağım alan ve satanların maliyetine bakın ...hem rüçhan tahtası hemde afyon tahtasını karşılaştırın .bu kadar hacim ve al sat hepsi speklerin para kazanma hırsından.algıyla oynamasından....ytd

Alıntı yaparak yanıtla

Yer İmleri