Eðer a1 capital gerçekten kýsa sürede 5 milyon adet üzeri rüçhan alýyorsa ve dahi yardýmcý aracýlardan da alýmý varsa özellikle de kaynak oluþturmak için eskiyi satýyorsa (ki biliyor ki zaten bir süre sonra elindekiler 3 e katlanacak) rüçhan tahtasýnda istediði gibi at oynatabilir hale gelmiþ yada gelmek üzeredir demektir.
bu durumda rüçhanlarý toplaya toplaya giderlerse önümüzdeki hafta ortasýndan itibaren rüçhanda 7-8-9- TL gibi muazzam rakamlarý gösterseler
kim onlarý durdurabilir!? sanýrým patron hariç hiçkimse! bir de þu var: Rüçhan 6 TL olsa satmayacak ky çok azdýr.. Doðru deðil mi
böyle bir fiyatlama yaparlarsa (olacak demiyorum) neyi amaçlayabilirler onu kestiremiyorum..7-8 TL gibi Yüksek fiyatlamalarda alýcý gelir mi kendin çal kendin oyna durumu mu olur?Yoksa ky üþüþür mü? Çünkü
rüçhan da marj %
50 eski de ise %
10.. Þahsen
spek grubunun yerinde olsam oyun alaný seç deseler rüçhaný seçerdim..Riski de yok. en kötü rüçhan tahtasý kapandýktan sonra zaten eskiye dönüleceðini kaybedecek biþeyi olmadýðýný herkes biliyor..imkanlarým olursa neden kullanmayayým diyebilirler rüçhaný ele geçirirlerse..
Yer Ýmleri