bu sefer "sa" satmýyorsa düþmesine izin vermez diye umuyorum. çünkü yabancý yatýrýmcý çekmesi lazým. ytd
bu sefer "sa" satmýyorsa düþmesine izin vermez diye umuyorum. çünkü yabancý yatýrýmcý çekmesi lazým. ytd
yabancýlar borsadaki þirketlerin iþlem hacmine bakýp yatýrým yapýyor ortak oluyorlar. ytd
iþlem hacmi 150 trilyon (eski) oldu.
Galip aða çok kez davet ettim ama pek kimsede ilgi göstermedi davette bulunmadý oda adanalýlarý kýrmadý oraya gitti belki adanadan sonra buraya uðrar
Afyon aslanýn peþine deðil aslýnda aslan afyonun peþine takýlmalý bakalým bu süreç deðiþirse çýkýþ baþladý demektir ama anladýðým milleti afyona topluyor aslaný götürüyor afyonda millete baský kuruyor kimse satýp aslana geçemesin diye![]()
Spekoþ kapanýþa doðru yap bir güzellik afyonu kilitle tavana seninle barýþ imzalayalým...
arkadaþlar aslan kademe ve pasta atabilecek biri varmý?
Hiç olmazsa 8 veya üstünde kapattýrýn rezil kaðýdýn bugününü.Esasýnda devre kesicileri devreye sokturmamak içinde epey uðraþtýlar sanki.Þükretmekten baþka yapacak birþey yok sevgili dostlar.Ýnþallah bu seferki çýkýþýn tavaný 8.30 olmaz.Ýyi akþamlar.
Yer Ýmleri