sayýn nededin,,, inþ. güzell olacak
https://www.sabah.com.tr/ekonomi/201...r-belli-oluyor
Son Dakika Haberi: Kanal Ýstanbul'da detaylar belli oluyor
Giriþ Tarihi: 14.1.2018 16:29 Güncelleme Tarihi: 14.1.2018 16:48
Son dakika haberi... Cumhurbaþkaný Erdoðan'ýn Dünyada adýndan bahsettirecek en önemli yatýrýmlardan biri olacak dediði Kanal Ýstanbul projesiyle ilgili büyük gün yarýn. Ulaþtýrma, Denizcilik ve Haberleþme Bakaný Ahmet Arslan, yarýn düzenleyeceði basýn toplantýsýnda Kanal Ýstanbul Projesi'ne iliþkin detaylarý anlatacak.
Bakan Arslan, yarýn, Cumhurbaþkaný Recep Tayyip Erdoðan tarafýndan 2011'de açýklanan ve kamuoyunda "çýlgýn proje" olarak bilinen Kanal Ýstanbul Projesi'ne iliþkin detaylarý paylaþacaðý basýn toplantýsý düzenleyecek.
5 ALTERNATÝF ÜZERÝNDE ÇALIÞILIYOR
Daha önce proje kapsamýnda 5 alternatif üzerinde çalýþýldýðýný belirten Arslan, söz konusu çalýþmanýn tamamlandýðýný söylemiþti.
Arslan, projenin, yap-iþlet-devret kamu-özel iþ birliði karma modeliyle yapýlacaðýný, Kanal Ýstanbul çevresindeki yapýlaþmanýn kentsel dönüþümle çözüleceðini kaydetmiþti.
"DÜNYADA ADINDAN BAHSETTÝRECEK"
Cumhurbaþkaný Erdoðan geçtiðimiz haftalarda AK Parti Grup toplantýsýnda yaptýðý açýklamada, Kanal Ýstanbul projesine iliþkin þu ifadeleri kullanmýþtý: Kanal Ýstanbul Projesi, inþallah bu yýl içerisinde onun da ihalesi yapýlacak, dünyada adýndan bahsettirecek en önemli yatýrýmlardan biri olacak.
Bu hafta çok hareketli olacak gibi...
kahraman lafý dolaþmaya baþladýysa dikkatli olun tam bir yýl önce de kahraman hisseye girecek lafý baþladý hisse hareketlendi kahraman 9.6 dan milletin kucagýna býraktý kactý
Ýyi akþamlar arkadaþlar.Belkide uzun zamandýr ilk defa hafta tatili günlerinde sayfanýn boþ kalmadýðýný görüyorum.Özelliklle KAHRAMAN 'ýn adý fazlaca gündeme düþmüþ.Doðrusu bu ismin bizim rezil kaðýtla anýlýyor olmasýný pek hayra alamet gibi görmedim.Kanal Ýstanbul konusunda çimento sektörüne dönük olumlu beklentilere katýlýyorum.
Ýyi bir hafta olmasý dileðiyle hoþçakalýn.
Yakýn geçmiþte yaþanan 3 günlük yükseliþin malýný elden çýkarmak için böyle kahraman lar türeyebilir. Ama Ocak 20 den sonra son çeyrek bilanço haberleri gelince zaten hava deðiþimi olur buralar kahraman dolar
[device_name] cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer Ýmleri