O bölgenin arsa fiyatý nerden bakarsanýz bakýn en az 1000 tl
O bölgenin arsa fiyatý nerden bakarsanýz bakýn en az 1000 tl
Ýnþaat çimentosu fiyatý. Ahýr yapmayacaðým. Ýnsan oturacak içinde.
https://www.guncelfiyatlari.com/cimento-fiyatlari/
Yazdýklarým kesinlikle yatýrým tavsiyesi niteliðinde deðildir.
Afyon yine bir sesizlesmis..
Tavana gidiyoruz .....414....415
Yazdýklarým kesinlikle yatýrým tavsiyesi niteliðinde deðildir.
Benim bildigim 156.754m2 arazi imara girdi ve 88.124 m2 ticari alana cevrilmiþti. bazý arazýler terk edýlýp yeþil alana dönüþtürülmüþtü. ayrýca bir afyonlu olarak þunu söyleyeyeyým. o arazýler normalýn altý deðerde bazý siyasi kiþilikli insanlara peþkeþ çekilmiþti!!!! umarým ben yanýlýyorumdur...
afyon Çimento eski fabrika arazisinin 88bin m2lik kýsmýný TRY79.9mnye sattý, pozitif... Hatýrlanacaðý gibi þirket 2017de 67bin m2lik arazisini TRY60.2mnye satmýþtý. Arazi satýþýnýn hem Afyon Çimento hem Çimsada finansal kaldýracýn azalmasý adýna pozitif olarak görüyoruz.
Bildiðim tek þey, hiçbir þey bilmediðimdir...
Namýk Kemal
02.05.2018 18.13 ye haber kapa düþmüþ.156.754.,79 m2 ticari ve konut imarlý arsalardan, 88.124,09 m2 lik kýsmý satýlmýþ.
Sonrasýnda kapa bu arazi ile ilgili Baþka bir geliþme olmadýðý haberleri düþmüþ. Dolayýsý ile 68.630,70 m2 duruyor. Benim araþtýrmam bu þekilde. Aksi bir durum var ise kap haber tarihi ile paylaþýrsanýz çok memnun olurum.
Tapatalk kullanarak iPhone aracýlýðýyla gönderildi
Siz Afyon 1 kg beyaz çimento fiyatýna gelse diye yazmýþsýnýz.
Demek ki Afyon hisse fiyatýnýn 0.88 TL olmasýný istiyorsun bunun için yazdým sen hala yok inþaat yok ahýr diyorsun. Ýnsan ne yazdýðýný bilmezse atýþýr durur. Önce yazýný oku. Bölünme sonrasý Afyon 2.41 TL iken siz 1 kg beyaz çimento fiyatýna gelse bana yeter dediniz. 1 torba beyaz çimento 50 kg 44 TL ye satýlýyor. 44/50=0,88 TL yapar. 1 kg beyaz çimento fiyatý 0,88 TL demek oluyor. matematiðiniz yok borsada ne iþiniz var.
Neyse seni senin yazýnla býrakýyorum.
Ýstersen linkten bakarsýn
https://www.emlak365.com/ekonomi/sub...su-h26776.html
Son düzenleme : Alabandan; 07-07-2020 saat: 11:35.
Yer Ýmleri