97 de de aynýydý 2017 de de ayný tek fark çaylar þirketten deðil.
97 de de aynýydý 2017 de de ayný tek fark çaylar þirketten deðil.
??????? Ýþareti var sadece
Ne kadar çok söyleniyorsunuz ve bunun tek zararý kendinize farkýnda deðilsiniz konu Afyon un doðru veya yanlýþ hisse olmasý deðil flap 2 yýl 1.2 þerde süründü kaç kiþi beklemiþtir yada gereln þahsen bende vardý gerel çýkýþ baþlamadan 1 hafta önce sattým sonuç ortada söylenerek kendinize zarar veriyorsunuz flap ve gerel gibi bir hareket yapar mý bilmem ama yapsalarda çoðumuz hissede olmayacaðýz bunu biliyorum neden psikoloji kalmadý ama borsa psikolojidir çoðunlukla biraz sakin kendiniz için nacizane küfür ettiðinizde Sabancý miras yedileri diye gergin söylendiðinizden kimsenin umrunda olmyor sevgi ve saygýyla kalýn
SEvgili CNR1209 lütfen kendi yorumunuzu yapýn.Hepimiz gerginiz.Ýfadelerimiz üzerinden birbirimize nasihatlarda bulunmayalým isterseniz.Fabrika yenilenmesi,arsa satýþlarý vb taahhütlerle yaklaþýk 2 sene önce rezil kaðýdý almamýza neden olan þirket yönetimi yanlýþ politikalarýyla bizleri speðin eline teslim etmiþtir. Bu kaðýtta teknik meknik hakgetire.Hiçbir þey söylememe gerek yok en son dün 5 dakika içinde 7.46'dan 7.90'a çýkarýlan kaðýt akabinde 7.62 'ye bugünde 7.55'e inermi allahaþkýna.Bunlar speðin hareketlerinden ve k.y söðüþlemesinden baþka birþey deðil.Bu hareketlere meydan verenler SABANCININ MÝRASYEDÝLERÝDÝR arkadaþým.Ýyi akþamlar.
Ýstedikleri bu delirtmek bunu demek istedim iþte ama sadece kendimi düþünmem daha mantýklý olucak Galiba baþkalarýndan banane haklýsýnýz satýp çýksýnlar yol rahatlasýn
Screenshot_2017-12-19-21-50-23.jpg....... mecbur bekleyeceðiz. çýldýracaðýmýz ya da çýldýracaðý gün gelecektir. ytd
Deðerli ortaklar. Afyon hisselerini sattým. Kurtuldum. Allah yardým etti bugün gerel de 3 defa Tavaný
SM-G935F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer Ýmleri