kap a arsa haberi düþtüðü gün de 8 li rakamlara geçer
kap a arsa haberi düþtüðü gün de 8 li rakamlara geçer
önümüzdeki 12 aylýk kar geçen sene 9,000 gelmiþti bu sene þuan 9 aylýkta 26,000 12 aylýkta bunun olasý arsa satýþýnýn da katkýsýyla önceki 9,000 yenisi 40,000 gelmesini bekliyorum bu haberin düþtüðü gün de bi yuzde 10 u var
TRANATULA kardeþim yorumumu birdefa daha anlayarak okumanýzý öneriririm.6.50 olacak diye bir iffademi var allahaþkýna.Son 6 aylýk rezil kaðýttaki hareketlere bakarak bir tahmin yürütmedir.Siz olagelen hareket rakamlarýna bakýn öncelikle .Yanlýþý varsa onu yazýn lütfen.Anladýðým kadarýyla sayfadada yenisiniz. Ýyi akþamlar.
Bende enaz 40bin bekliyorum hatta kayýtlý sermaye tavaný üzerinden bedelsiz sermaye artýrýmý bekliyorum
[device_name] cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Geçmiþte olduðu gibi bu beklentileri bir günde tavan taban yapacaklar yorumlara göre pozisyon alabilir sen yýpranýrsýn adam git gelle kazanýr y.t.d.
Hoþgeldiniz yeni simalar gördük bugün sizin gibi...
Bizde aylardýr bin piþman ,zarar üstü zararla bekliyoruz ...
Dediðiniz gibi olur umarým.
Adamlar 7 den aldýgýný 8 den dayadý yine millete ki onlarda þu anda aramýzdalar onlarada hoþgeldiniz cenaze evine demek istiyorum bu tür hareketleri ortalama 45 günde bir yapar cukkayý doldurur sonra aþþagý verir klasik hareket yani 7-10 arasý iyice doldu herkes 14-15 leri beklerken onlar buralardan kucaga vererek zaten %200kar etti muhtemelen arsa haberi gelecek ama gelse ne olacakki daha önce geldi gördük fakat anlayamadýgým tek konu dolce bank durmadan alýyor fakat satmýyor aklýmdaki soru iþareti bu olasý beklentilere gelirsek çimentolara sýra gelecek yavaþ yavaþ yükselecek bedelli açýklayacak artýk yeter deyip bizlerdeki alýp yükselecek yada tam tersi borcu çok oldugu için. Sarsa borcu karþýlamadýgý için buralarda hatta daha aþþagýlarda alçak sürünmeye devam edecek alan arkadaþlar en kýsa zamanda kurtulsun eger kýsa vadecýyse çünkü adamý kansereder ytd
Yer Ýmleri