Yokmu artýran
Yokmu artýran
Günlükçü açýkçý takýmý Ezberi bozulacak korkusundan konuþmaya baþlamýþ. Ýnþallah önümüzdeki 3 ay bekleyen derviþlerin çorbasý kaynayacaktýr. Ytd
[device_name] cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
anlamsýz hareketler yapmaya baþladý akþam 17:55 olunca günlükcüler almaya baþlýyo sabah on kademe yukarýsýna býrakýyor insanlarý böyle alýþtýrmaya çalýþýyo elimizdeki malý böyle almaya çalýsýyor býr gun akþam bizler elimizdekini satýnca akþama alamýycaz bile
Doðrusu bu seferki çýkýþ farklý oluyor.bir anda yüzde yirmi yerine sindire sindire çýkmasý daha iyi.iyo düþünelim iyi olsun dostlar.iyi aksamlar
Biraz araþtýrma yaptým. Rakamlar eski veya yanlýþ olabilir ama yön arayýþý için fikir vermesi yeterli. Çimsa 2003 den beri sermaye artýrýmý yapmamýþ. Þuan Afyonun 450 milyon TL si ile beraber toplam 1 milyar TL borçlu durumdadýr. Arsanýn yarýsý satýldý. 60 milyon Afyonun kasada üretim kârý bu çeyrekte dahil olmak üzere 60 milyon TLdir. Bý arsa satýþ ile daha 60 milyon gelse ana sermaye olan 100 milyon TL yi geçen bir yýllýk kâr yapabilmiþ olacaktýr. Buradan sonrasý için konuþmak çimsa nýn defteri açýsýndan önemli olacaktýr. Borcu karþýlayabilir bir Afyon sermayesi çimsanýn büyüme hedefi için özel olarak önem taþýmaktadýr. Önümüzdeki günlerde kârýn sermaye ye eklenmesi de bu yüzden kaçýnýlmaz görünüyor. Geçmiþ 6 aydýr þirketi ucuz tutmaya çalýþan spek faaliyeti de yönetim giren sene içinde sermaye artýrýmýný ne þekilde yapýlacaðýna hazýrlýk olarak deðerlendiriyorum.(Kendi çapýmda yani[emoji16]) Bu ne demek: 2018 de Afyon da birden fazla bedelsiz sermaye artýrýmý bekliyorum . Yazdýklarým kendi tahminim olup yatýrým tavsiyesi deðildir.
Bize en büyük zararý ise hisseyi aracýya kiralayan ortak veriyor. Þuan sabah saatlerinde ki þiþirme hacimler yüzünden küçük yatýrýmcý iþlem hacmi yüksek hisseleri tercih ediyor. Spekoþ da seans sonunda istediði gibi kapanýþ yapabiliyor. Elinizdeki hisse fiyatý yükselsin istiyorsanýz kiraya vermeyiniz.
Günaydýn dostlar.MAKUL USTA kardeþim sayfada ve kaðýtta yenisiniz herhalde.Hoþgeldiniz.Her yeni arkadaþýn yaptýðý gibi sizde haklý olarak bizim rezil kaðýdýn þirketini araþtýrmýþsýnýz.Bilgilendirdiðiniz ve ilgilendiðiniz için teþekkürler eski AFYONZEDE'li olarak.Ne varki kaðýt son derece rayýndan çýkmýþ durumda teknik meknik hakgetire. Tamamen speðin neye dayandýðý belli olmayan tekniðiyle hareket eden bir kaðýt oldu çýktý.Bu hafta yukarý doðru bir hareket içinde.Ýnþallah yýlý ekside kapatmaz.Þu anda yýllýk %5'e yakýn ekside..Hoþçakalýn.
Son düzenleme : waktanw; 27-12-2017 saat: 09:52.
Hoþbulduk . Aklýmýn erdiði kadar fikir ve varsayýma dayalý birþeyler yapmaya çalýþýyorum. Afyonda yeniyim Borçlu bir þirket için durumun çok kötü olmadýðýný ve hýzlý bir iyileþme beklentisi içinde olduðum için 60 milyon Luk arsa satýþýndan bir hafta önce girdim. Beklemeye biraz erken baþlayan arkadaþlarýn vazgeçtiðini düþünüyorum. Bilanço haberleri gelsin arsa beklentisi gözümüzde büyüttüðümüz kadar yüksek miktarda deðilmiþ diyeceðiz. Tek kâðýtta endekse yön veren deðil ise takýlmam ama Afyon bu sene dipten çýkýþ þartlarýný yaþayacaktýr diye düþündüm ve kendimce yüklü girdim her düþüþünde de gücüm yettiði kadar ilave alým yapýyorum. Acayip amca yazmýyor ama özledim kendisini.
Yer Ýmleri