Yýlý ekside kapatma diye talimat almýþtýr
[device_name] cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yýlý ekside kapatma diye talimat almýþtýr
[device_name] cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yýlý 8 lerde kapatmamasý için talimat almýþtýr 2018 in ilk günlerinde endekste kar satýþlarý olacak diye düþünüyorum afyon nasýl tepki verir bilemiyorum þu görüntüsü kötü tepki verirmiþ gibi belki yeni yýlda spekoþun ve saboþlarýn baþýna saksý filan düþerde akýllarý baþlarýna gelir þimdiden mutlu yýllar arkadaþlar...
ilginç þimdiye kadar vermeleri gerek miyormuydu? yanlýþ mý biliyoruz
Yanlýþ hatýrlamýyorsam 11-12 lerden bölüneceði haberiyle birlikte 50 TL ye çýkýp 40 küsürlerden 5.5 TL ye bölünüp, oradan yeniden 30 TL li rakamlara çýkmýþtý Sayýn Murat. Geçmiþ yanýlýyor olabilirim çünkü tam rakam olarak vermiyorum, güncel takipçisi deðilim, alýp unutanlardaným. Ama buna yakýn birþey olmuþtu.
Bu konuda yazdýðým yazýnýn temel ana ilkesi fiyatýn kaç lira olduðu deðil, insanlarýn sýzlanmasýna karþý bir yazýydý. NET Fiyat konusunda yanýlmýþ olabilir ancak çok da uzak deðildim anlatmak istediðim hususta.
Saygýlar.[/QUOTE]
Saygýlar benden... iyi seneler.
iPhone cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi. Asla ytd
Yükseliyor laf ediyoruz , düþüyor gene laf ediyoruz.. Hepimiz herbokolog olduk !! En güzel þey cehalet ; her þeyi biliyorsun.
9.07 0lmazsa olmaz
yýl baþýndan sonra kaçmasýnlar diye reklam yapýyor kaðýt.reklam kokan hareketler bunlar :D
Yer Ýmleri