hala bu hissede bekleyenler hakikaten sabýrlý ve öfkesine hakim olabilen dünyanýn en güçlü insanlarýdýr. hepimizi tebrik ediyorum.
hala bu hissede bekleyenler hakikaten sabýrlý ve öfkesine hakim olabilen dünyanýn en güçlü insanlarýdýr. hepimizi tebrik ediyorum.
ben sadece ak yatýrýmda bekleyen o kadar yatýrýmcý neden inatla bekliyorlar onu merak ediyorum. bir beklenti var ki okadar milyon lot orada bekliyor. satsa da anca 150. 200 bin lot satýyor. niye dersen iþte öyle. ytd
kaðýdýn iyice rezillesmesinde bizlerin iyice fakirlesmesinde emeði geçenler her kimseler topunuzun allah belasýný. verir inþallah.
bloomberg de adam biz çimento sektörünü tercih etmiyoruz. diyor. ne yapalým þimdi. herkes tu ka ka yapýyor. üstüne s..ç..n s..çana. ytd
demek ki ben salaðým. bu hissenin sahiplerine ithaf olunur. onlar da kendilerine pay çýkarýrlar herhalde.
Screenshot_2018-01-03-22-38-54.jpg...vizyona bak. çay demle. garan ýn iþlem hacmini geçen bir hisse idi. þimdi bir týrt kadar deðer verilmiyor. benim zaten elimde patladý. 10 u görecek dedim. bist 120bin olacak ama ne çare.
bir þeyler yazýyorum sonra siliyorum.
kelimeler kifayetsiz kalýyor.
Yer Ýmleri